duaelvin Sizler neler aldınız neler okuyorsunuz ismini paylaşır mısınız kızlar ben de almak istiyorum☺️
Birbilen duaelvin benimde bebeğim 4 aylık e bebekten playgronun bezden sayılar kitabını aldık hışırtısı renkleri de canlı ilgisini çekiyor tabi daha çok ağzına götürüyor ama olsun 😂 birde ilk kitaplığım var onu aldık ama 6. Ayda falan kullanılacak gibi
duaelvin Zeka kartları ya da tavsiye edeceğiniz eğitici etkinliği olan başka her tür kitap olabilir ☺️ Bebeğim 4 aylık bu arada lütfen yazın kullananlar
duaelvin Görün diye noktalama işaretleriyle oyun oynuyorum resmen 😅 ama nafile biliyorum bu da kadersiz bir post oldu bir kişi cevap verdi sağolsun ☺️Olsun canım sağolsun
duaelvin Birbilen ilk kiraplığımı da mı ebebekten aldınız ay sağolun cevap İçin kendimi iyice deli gibi hissetmeye başlamıştım 😅
huzur- Dokun hisset kitapları alabilirsin canım şuan onlar daha çok ilgisini çeker bir de instagramda aktif_bebekler diye bir sayfa var bebekler için oyun aktivite kitap önerileri falan paylaşıyor güzel sayfa işine yarayabilir
Birbilen duaelvin 😂😂bende de oluyor bazen 🙈 evet canım e bebekten içinde hayvanlar,taşıtlar, şekiller,oyuncak,çevremiz,çiftlik diye ayrı ayrı kitaplar var ufak ufak 🤗
Mel-sin Ya ben de çok istiyorum şu kumaş kitaplardan ve banyo kitaplarından falan ama emin olamadım. Nereden alabiliriz acaba böyle kitapları? Bir de mucit panda ve egitici.oyuncak.kutusu diye bı sayfa var orda çok güzel eğitici oyunlar var. Zeka kartları falan da. Bakmak isterseniz bilginiz olsun 😊
Birbilen Mel-sin E bebekte var canım ama internet üzerinden almayın çok sıkıntı yaşadık biz istediğimiz kitap yerine saçma sapan bı kitap göndermişler 1 ay değişimle ugrastirdilar gönderdik tekrar aynı kıtabi göndermişler açıklamalari da 'sizin istediğiniz kitap elimizde yok' oldu 😒 onun için gidip bizzat görerek alınız 🤗
MinikMucizemNil Flash cards bebeğinin ilk zeka kartları. 0-4 ay olanları kullandık her gün 2 defa 15 er dk gösteriyorum dikkatle izliyor dokunmaya çalışıyor. Artık 4-6 ya geçeceğiz tavsiye ederim