bianneeee Kızlar Kayseri’de hissedildi baya az önce sarsıntıya uyandim ellerim titriyor merkezi nere acaba hissettiniz mi
busra_02 bianneeee Allah yardımcınız olsun ben İstanbuldayım ama Kayseri memleketim çok geçmiş olsun🥺
burcu1234 bianneeee geçmiş olsun canım Allah büyüğünden korusun. bu akşam ne çok deprem postuna denk geldim.
bianneeee Allah’ım korusun ya psikolojim bozuldu İzmir depremjnde de Aydın’dayim ondan sonra korku kalmıştı buralarda oluyorsa demek ki Türkiye’nin her yeri deprem bölgesi
Umaymiray Bende hissettim çok feqnydi uyuyamiuorum tam bebekleri doyurdum yatirdim baktım beşik sallanıyor dedim. Herhalde ben degdim ondan sallandi sonra baktım perdelerde sallaniuir o an anladım çok korktum beşiği öyle görünce
Efemila35 bianneeee bende izmirdeyim:(( ve bebegmle nöbetteyiz valla eşimde gece vardiyasında Geçmiş olsun böyle geçip gitsin inşallah allah beterinden korusun hepimizi.
ikbalkr bianneeee uykudan uyandım deprem oluyor diye baya salladı beşik gibi. Eşime diyorum deprem oluyor diye uyanmadı bile 😂 ben de dedim çarpıntım tuttu heralde deprem olmuyor sanırım dedim yorgundum baya uyumuşum şimdi emzirmeye kalkınca Twitter bi bakayım dedim meğer haklıymışım 😄