Bremenmizikacilari İki gündür 38 derece üstü ateşle duruyorum. Bu akşamüstü serum da verdiler ama şimdi gene ateşlenmişim. Doktor ilaç yazmadı emzirdiğim için. Ne yapabilirim.gerçekten çok bitik haldeyim. Kafam kalkmıyor.
busra_02 Bremenmizikacilari geçen hafta covid oldum baş ağrısını iliklerime kadar hissettim masaj taşı biraz iyi geldi dön tuttum soğuk tarafını anlama başıma tülbent bağladım
eymenugur_721 Bremenmizikacilari cnm ben ilk üstünü açarım düşmezse kafasını koltuk altını ayaklarını ılık suyla islatirim öylede düşmezse duş aldiririm en son tercihim ilaç olur ılık duş aldır
SemraHakan Bremenmizikacilari bende bebegin icin sandım 🤦♀️🤦♀️beynim yanmis uyumam lazim acilen..gecmis olsun kuzum ..yine tavsiyelere uymakta fayda var…tek biz hasta olalim inan bebegin olmasi cok zor🙏
eymenugur_721 Bremenmizikacilari 🤣😂😂 bütün anaların kafası ayrı bı alemde 😂😂 38 ateşi görünce yapıştırdım cevabı gerisini okumadım bile 🤣
SemraHakan Bremenmizikacilari önce ılık duş..sonra fitil ve kıyafetini ince giydirerek..surekli takipte kal kuzum inslalah biran önce iyilesir…gecmis olsun.
Bremenmizikacilari eymenugur_721 annenin hasta olması da zor bebeklerin hasta olması da zor valla Allah onlara sağlık bize güç kuvvet versin