Yagmurunbebegi Doktorumun tavsiyesiyle aptamil presyno mama geceleri vermeye başladım. Ama gün içinde de bazen hiç sütüm olmuyo. Bikaç kere gündüzde mama verdim. Sizce mamaya alışıp illa beni reddeder mi? Nasıl bi yol izlemeliyim? Önerileriniz neler? Teşkkrler
Yenidennn Yagmurunbebegi sizi illa ki red edecek diye bisey yoktur, öncelikle bebeğiniz emzirin daha sonra mamayı teklif edin bu şekilde daha iyi olacaktır. Ben bu şekilde yaptım beni red etmedi şükür.
Egurbuz20 Yagmurunbebegi canım mamayı da Eds yöntemiyle verebilirsin yada saat başı sağım yapabilirsin
Aslanmamy Yagmurunbebegi benimde sütüm yok doğduğundan beri mama veriyorum ama mamanın arkasına meme istiyor meme vermeden sakşnleşmiyor çok ağlıyor reddetmedi
Deletedmom5284 %50 ihtimal ya reddeder ya etmez, biberon verirseniz reddetme ihtimali artar, benim kız reddetti emzirme danışmanı tuttum 1 ayda zor döndü 🙄 neyse şuan emiyor mamaya bay bay şükür, bol bol emzirin diyorum
sarilokumumm Yagmurunbebegi benimde sütüm var ama doyurucu değil öncelikle süt veriyorum bekliyorum yarım saat falan geçince doymayınca mama takviyesi yapıyorum