Dorukkusunannesi Sabahtan beri toplam 1 saat uyumamıştır ve halada uyumuyor Yorgunluktan olmek üzereyim eşimde bende uyutmaya çalışıyoruz sırayla biz esneye esneye öldük o banamisin demiyor :(( 4 ay 13 günlüğüz bu arada önerisi olan var mi 😫😫😤😤
Hasfa Dorukkusunannesi 4 ay 11 günlüğüz 3 gündür sabahın nuruna kadar bizi uyutmuyor varsa önerisi olan alırım her yolu denedik uyuyor 15 dk max uyanıyor yine başa sarıyoruz🤦♀️😢😢 yine neyin sendromu acaba 🤔
Semamtr Dorukkusunannesi benim arkadaşım da aynı durumdaydı. Hiç sebep yokken ağlıyor kolik falan dediler . Neyse doktor a götürmüş pipisi kapalı demiş sünneti erken yaptırın demiş. Sünnet yaptırdı bebegin pipisi kireçle dolmuş sünnet yaparken doktor temizlemiş şu an gıkı çıkmıyor ağlamaları huzursuzluğu bitti dedi . Yani sadece bir öneri
Hasfa Dorukkusunannesi sorma artık pes ettim yeter otursun dedim ondada ağlıyor çünkü uykusu var 🤷♀️🤦♀️
Tugce2929 Semamtr pipiye kireç nasıl, gelmiş, ya Allah Allah ayrıca pipi kapalıysa nasıl çiş yapıyor muş sünnetten önce
Kadercsgn Busuru yol var benım kullandığım ılla bırı ıse yarıyor ozellıklede elektrıklo süpürge sesı 😂
Semamtr Tugce2929 yapamadığı için ağlıyormuş zaten hanı sancısı o yüzdenmiş ama pipiye nasıl kireç gelir onu bilmiyorum
Giizzeemm Dorukkusunannesi duş aldırmadıysanız eğer güzel bir duş aldırın besleyin dinlendirici bir müzik deneyin belki sakinleşecektir bir Umut 🙏🏻💛
Sutera Dorukkusunannesi 4 . Ay da uyku gerilemesi yaşar bebekler gundüz vakti hiç uyumadıgı için akşam da yorgunlukdan uyuyamazlar Nasıl biz çok.yorgun olduğumuz zaman uykuya dalmak da zorlaniriz onlarda öyle 4. Ay da ilk.3 ay hafif uykularini bırakip derin uykulara adep te olma sürecine girerler ve afallarlar birde damaklari kaşınmaya.başlamıştır kehribar kolye deneyin huzuru ve sakinliği için uyuması.için karanlik bir oda tercih edin muakkak duş aldırın yüzüne gelen su.onu mayıştırıcaktır En önemlisi bebeğiniz anne ve babanin sitresini.hisseder ve bu sebep den huzursuzlanıp ağlar
Semamtr Tugce2929 zorlamıyormuş sanırım arkadaşımın dediği şu an ağlayan huzursuz bebek gitti uyuyan gülen bebek geldi dedi .
Tugce2929 Semamtr canım snaa zahmet sorar mısın doktor pipi ucu dar mı demiş yoksa pipi ucu kapalı mı demiş benim için önemli bu cevap 💛
CankizimRavzam Dorukkusunannesi bisi diyim mi cnm sal gitsin zamanlada alisirsin yada esin 2 saat baksin sen uyu cünkü zorladikca uyumuyorlar strese giriyorlar tabiki iyi bisi degil ama yapacak biside yok aha benim kiz 13 aylik hala uyumadi 3 den 5 den asagida uyumaz actim oyun havasini deli gibi dans ediyoz dogdugundan beri ayni 😂🙄