Yasem3105 Hangi süt pompasını almam gerekiyor o kadar çok şikayet varki markalar la ilgili kimler hangi markadan memnun yardım edebilirmisinizzzzz
Yeapp Yasem3105 lansinoh tekli elektrikli bebe lansinoh manuel.pompa kullanıyorum . Her ikisinden de memnunum 5,5 aydır düzenli sağım yapıyorum
Aze1903 Yasem3105 Ben aldıklarımdan pişmanım, memnun kaldığım ve gerçekten hakkını veren kiraladığım oldu. Medikal süt pompası kiraladım hastaneden. Çekip bırakmıyor diğerleri gibi, medikal pompa sürekli çekiyor bu yüzden süt güzel geliyor.
MinnakTosbagm Yasem3105 Lansinoh tekli elektrikli almıştım doğumda canım şuan meme reddimizden dolayı yine kullanıyorum ve çok memnunum
Aze1903 Yasem3105 Aylık 200₺ kiraladım ben. İstanbuldaysaniz tel numaralarini verebilirim. Değilseniz internete yazın çıkıyor hemen.
Yasem3105 MinnakTosbagm bende şuan aynı dertteyim ve sütüm varken en aZından biberon dan da olsa içsin istiyorum bu yüzden normal sağma makinaları çok yorucu ve çok zorluyor en azından elektrikle daha kolay olur belki
MinnakTosbagm Yasem3105 Evet canım manuele göre daha kolay geliyor banada tabi keşke eskiye dönüp emse ne yıkama dedsi vardı ne sağma ben süt yetiştiremiyorum acıkınca😔 kaç aylıksınız neden meme reddiniz var sebebini biliyor musunuz
Yasem3105 MinnakTosbagm biz şuan da 8 aylığız ben 5 aydan beri sağıyorum ilk dişi çıkarken bıraktı sonrada baktiki ben sürekli sağıyorum bu seferde biberona alıştı😞
Gaaak Yasem3105 Lansinoh tekli elektrikli pompa kullandım. Kullandığım dönem gayet memnundum. Memeyi tam boşaltmadığına dair şikayet edenleri duymuştum ama ben öyle bir sıkıntı yaşamadım açıkcası, her sağımda masaj yapıyordum ve tam boşalma oluyordu.
kubraozkan Ebebeğin kendi makinasını kullanıyorum mecburen asla alma çok kalitesiz sadece meme ucunu acıtıyo sütü güzel çekmiyo mecburen elle bastırmak zorunda kalıyosun pişmanım aldığımiçin diğerleride çok daha pahalı gelmişti ama tavsiye etmiyorum