Azraninnnannnesi Kızlar hayırlı akşamlar. Kızım 5 buçuk aylık anne sütü alıyor ama su 5 gündür emmemek için savaş veriyor n zaman memeye gelse kafasını geri atıyor, kafasını gömüyor, en son baktı kurtulamadı çığlık çığlığa ağlıyor 😔 sadece ve sadece uyurken emiyor uyutuyorum emziriyorum uyanır gibi oluyor sonra tekrar uyutuyorum Ne yapacağımı bilemiyorum bu şekilde olanlar varsa yardım edebilir mi ?
thelake Azraninnnannnesi gecen sağlık ocağında hemşireye sordum bu aylarda memeyi bırakmaya meyilli oluyorlarmış ne yap et sakin biraktirma dedi valla ben ayakta emziriyorum şarkılar söyleyerek uyku mahmuruyken tepiyorum ağzına 🤦♀️
Papatyal Azraninnnannnesi canim 2 hafta önce ayni durumdaydim ve suan bes bucuk ayligiz ayakta emzirdim uykulu emzirdim 3 gun sonra normale döndük cok şükür umarim sendede geçer cok üzücü ve anne yi yıpratıcı bi durum cok iyi anlıyorum
Birinciannesi Azraninnnannnesi benim de bebeğim aynısını yapıyordu çok meraklı bakınmaktan emmek istemiyordu ayakta gezdirerek emzirdim bu şekilde üstesinden geldik çok şükür
Azraninnnannnesi thelake 1 saattir uğraşıyorum artık yoruldu emdi diye düşünüyorum zar zor aldı ağzına. Alıyor bırakıyor hemen sinirlenip yani emme pozisyonuna getirmem yetiyor 🤦🏻♀️ N kadar sürecekmiş acaba
Azraninnnannnesi merwwe üzüldüğüm tek nokta o geçici diye düşünerek kendime moral veriyorum resmen 5 gündür sadece emmeye uğraşıyoruz 😏
Azraninnnannnesi Papatyal suan öyleyiz sadece uyurken emiyor resmen uyutuyorum emzirmek için 5 gündür böyle doktora söyledm diş belirtisi olabilir diyor inşallah en kısa zaman da geçer
Papatyal Azraninnnannnesi inşallah canim benim sakın pes etme bide cok ağladığında zorlama aglamasini durdur once güldür felan oynat sonra oyle tutturmaya çalış ağlarken kesinlikle almiolar çünkü
Azraninnnannnesi Birinciannesi sizin n kadar sürdü ? O merak ayrı tabi çıt sesini bakıp gülmeler falan
Birinciannesi Azraninnnannnesi ortalama 4 bucuk aylıkken başladı şuan 5 ay 23 günlük kuzum atlattık reddetmeyi 😊