Prenses Kızlar ilk çocuğum bi bilgim de yok size sormak istedim kızımın gaz sancısı buradaki postlarda gördüm Rezene iyi geliyomuş ben içicem onu anladım bebege ne kadar vermeliyim kızım henüz 15 günlük ?
Deletedmom324 Prenses rezene 4 yas altına onerılmıyor. Havale geçirtme riski ispatlanmıs. Anne sütü ya da mama dısında vermeyin birsey. Kaldıramayabılır
Ebrar4234 Prenses canım ben ne kendim içtim ne de kızıma verdim gazliysa damla kullan sakın verme rezene 4 yasa kadar
Aytenesn Prenses 15 günlük bebeğe anne sütü ya da formül sütten başka birşey verilmesini hiç bir dr önermez. Siz eski babaannelere anneannelere bakmayın derim. Gazın maalesef ilacı yok bağırsak florası gelişene kadar çektik çekiyoruz maalesef
Uzaymekiii Bebeğe vermeyin sizin içmeniz yeterli doktorlar rezene kimyon gibi şeyleri ek gıdya geçmeyen bebeklere önermiyorlar
Prenses Uzaymekiii anladım geçende postlarda görmüştüm verdiklerini ondan sordum yanlış bişey yapmak istemiyorum
Deletedmom324 Prenses valla ben bunu duyunca içmeyi kesmiştim. Arastırın isterseniz. Siz bilirsiniz 🌪
Prenses Deletedmom324 canım az önce internete baktım doktorlarda tavsiye ediyor anne içerse hem sütü artırıyormuş hemde çocuktaki gaza iyi geliyormuş