balpetegimm Hiranur-3423 doğduğundan beri aptamil💕 7 aylık kızım hem kilo alımı hemde doyuruculuğu ve tadı diğer mamalara göre daha iyi zaten tüm doktorlar da aptamil öneriyor. Sadece belki kabızlık yapabilir mamasına 1 çay kaşığı zeytinyağ koyabilirsiniz 👌🏻🌸
Birdunyagezegen Hiranur-3423 Bebelac Gold kullanıyorduk. Sonra Aptamil aldık almaz olaydik. Çocuk kabız oldu 3 gün kaskatı olmuştu çıkarmıyordu poposu yırtıldı.. keçi sütü icirdik ( Doktor izniyle) sonra düzeldi aldık çöpe attık kutusuyla beraber.
Kmsal78 balpetegimm Aşırı derecede rahatsiz zaten burda sormustum hangi mamayi onerirsiniz diye aptamili genelde herkes yok dedi
Atamom16 Hiranur-3423 sma kullanıyordum kabız yaptı diye aptamile geçtik hiç doyurmadı kokusu iğrenç çok gaz yapıyor ve kabız yapıyor bebelac golda geçtik yeni
tospikinannesiii Hiranur-3423 yani şimdi kabız yapıyor diyenler olacaktır yapiyormusta , ama tanıdıklarım ölçeğine ve mama ya birazcik zeytinyağı koyup (sürekli değil ) sıkıntı yaşamadığını söylüyordu. Biz 15 inci ayimizdayiz doktor önerisi ile evolvia kullandık altı ay fiaytindan dolayı aptamille geçtik kilo alımı gelişimi çok iyi gitti. Şuanda öyle 🧿 yani kokusu şekerli köprüyor vs diyenler de olacaktır zaten bu mamalar anne sütü değil sonuçta elbette olacak . Aptamili Ben tavsiye ederim. ☺️
Aslanmamy Hiranur-3423 bizde ilk doğduğunda 2 hafta evolvia kullandık kabız oldu birde bulması zor Du sonra aptamil geçtik kabızlık düzeldi ama çok gaz yapıyor hala da kullanıyoruz bşrdaha değiştirmek istemedim 36 günlük çünkü şuan ve her mama gaz yapar diye düşünmeye başladım açıkcası
Kmsal78 Atamom16 Cok iyi mama ya ilk basta onunla basladim kizimin hic sorunu yoktu bulamadik simdi mama deniyoruz ama hic birini kabul etmiyor ☹️
Cerenmasal 6 aylikken basladik suan 15 ayligiz aptamil 4 numaradayiz,bazi sikayetler bebekten bebege degisiyor olabilir,bizde yan etki yapmadi hic,kabizlik vs gibi birseyle karsilasmadik memnunuz
sarilokumumm Hiranur-3423 doğduğunda hastanede aptamil verdiler değiştirmedim devam ettim 1 aylık kabızlık vs olmadı memnunum devam ediyorum
Akcabeytas Evolvia kullanıyorum çok memnunum gaz kabızlık yapmafı bizde reflümüz olduğu için evolvia ar da kullanıyoruz çok şükür yok bi problem