Pamukkzm Emzirmek için 2 saatte bir uyanırdı kızım bugün akşamdan beri yatıyor zorla 3 sat önce emzirdşm azıcık şimdi emzirmem lazım hafif topuğunu cimcikliyorım ağlıyor gözlerini açamıyor elimi çektiğimde uyumaya devam ediyor asla bu kadar uyumazdı ne yapalım
Ogulanasi Pamukkzm yenidoğan ise çok normal uyanamaması ben yarım saat uğraştığımı bilirim. Genelde bezini değiştiriyordum öyle uyanıyordu deneyebilirsiniz
bsrkzl Pamukkzm benim oğlumda zor uyanırdı, hemşireden görmüştüm burnunu sıkıp bırak sıkıp bırak uyanıyor, tabi çok sıkma anlık sık Çek hafifçe
Pamukkzm doktoralianne 10 dakika emdi oda ayaklarıyla oynadım da o şekilde emdi uyuduğundan beri yapmamıştı o an altına da yaptı 😍yeterli mi acaba 10 dk
Pamukkzm Adelim 17 günlük zorla uyandırdık ben bir saat fazla uyudum sanırım oda sıcak buldu yerini uyumuş. Alarma uyanmamışım da eşim uyandırdı biraz zor olsa da emzirdim altını değiştirdik tekrar emzirdşm şimdi uyuma moduna geçti
Pamukkzm Mrvb99 sarılık yok bugün muayene olduk sarılık 3 çıktı ilk defa böyle uyudu kızımız ama çok şükür kalktın
Kademyaman Yenidoğan ise uyandırın zorlada olsa emzirin sarılık olmasın yavrucak uyuyor diye kıyamıyorum demeyin gıdıklayın,altını değiştirin, mıncırın biraz uyanacaktır zaten
Pamukkzm Kademyaman zorla uyandırdık altını açınca uyandı emzirdik kendine geldi çok şükür ay ne yaptıysak uyanmadı ya
Baloglum93 Benim bebeğim ne yaparsam yapayımuyanmazdı uykusunu aldığı zaman kendi uyanırdı bazı bebekler öyle
Mrvb99 Pamukkzm sarılık yoksa dert etmeyin tabi yine uyandırın emzirmek için ama telaş yapmayın bence
gunesim5 Pamukkzm ilerleyen günlerde keşke uyusa diyeceksiniz😂 2 haftalıkken bende zorla uyandirirdim şimdi nerde uykular haram oldu