Hosgeldin Merhaba , 10 gunluk bebek ne kadar süt icmeli kac cc iki saatte bir emziriyoruz sarılıktan dolayi
rukisbahri Hosgeldin bol bol emzir 2 saati bekleme hiç. 3 ayligiz bebeğim halen hep mememde. Ben razıyım emsin yeter ki
ZeynepCakir Hosgeldin Mama vericekseniz 60ccyle doyar tamamen. Emziriyorsanız cclere takılmayın, sıksık emzirin.
Bebegimm1 Hosgeldin ben her ayın sonunda 30 cc artiriyorum mesela suan 1bucuk aylık 60 cc iciyor 2.ayinda 30 cc artiricam sizinki 30cc iciyorsa yeterli geliyordur kilo alıyorsa ve fazlaligi kusuyorsa ağlamiyorsa o bebeginize yeterli geliyordur
Hosgeldin ZeynepCakir emzirirken çekemiyor ne kadar geldiğini ne yazik ki takip etmemiz gerekiyor o yuzden sagip veriyoruz 😞
Busratikaslan Bebegimm1 Emzirirken nereden biliyorsunuz ne kadar içtiğine yoksa biberonla mı veriyorsunuz benim bebeğim iki aylık sadece emziriyorum ben nasıl anlayabilirim ne kadar içtiğine
ZeynepCakir Hosgeldin sizin sütünüzün 40ccsi onu doyurmaya yeter, fakat mama anne sütü kadar doyurmuyor o yüzden 60cc tamamen doyuruyor.
-Eliz Hosgeldin benımki hiç emmiyor 12 gunluğuz 60 cc mama verıyorum bebekten bebeğe değişir miktarı 30 cc bize cok az geliyor
-Eliz Hosgeldin golden goat veriyorum keçi sütü mamaymış çok yarıyor arastırın bi isterseniz bazende sma comfort verıyorum ikiside severek içiyor
Bebegimm1 Busratikaslan ben mamayla doyuruyorum kendimi arada veriyorum ne kadar emiyor bilemiyorum ama doydugunda birakiyor emmeyi aç olursa zaten mız mız oluyor sağım yaparakda anlayabilirsiniz kac cc sutunuz oldugunu