sonsuzmutlulukkk Mom980 değişiyor 1haftada 1 günde adet gibi yoğun olmaz akıntı ve lekelenme şeklinde olur
Papatyaseverrrr Mom980 en fazla 2 gun ama oyle yogun olmaz lekelenme seklinde olur genelde ve agri sanci olmaz 2 gun surmeside nadir genelde hafif lekelenme tarzinda oluyor
1melek2020 Mom980 adet günümde oldu az bişey 3 gün sonra tekrar az bişey oldu bitti gittim kan testi verdim bebek 6 haftalık di
Alacakus Gün olarak sürmüyor diye biliyorum yani bende iki üç damla gibi oldu tek sefer ordan anladim hamile olduğumu.
Mom980 Alacakus Bende ilk gebeliğimde tek sefer görmüştüm ama internetten yazıları okuyunca psikolojim bozuldu 🙄
Mom980 Papatyaseverrrr 6. Gün. Afedersiniz peçeteye silince var olan bir şey. Ama emin değilim. Ay yıkılırım resmen ya hiç hazır değilim 😔
Papatyaseverrrr Mom980 6 gun devam etmez yerlesme kanamasi sanmiyorum adet kanamasi olabilir mi belki sokulemediginden lekelenme oluyodur
sonsuzmutlulukkk Mom980 ben adet sandım 2. Gebelik de 5. gün test yaptım kıpkırmızı pozitif çıktı ama sokulmemis olabilirsin test yap için rahat olsun
canoglum_ Keriminannesii evet var benim bi yakın akrabam her ay düzenli adet oluyordu bu yüzden hamile olduğunu 7 aylıkken anladı ilk gebeligiydi
Semamtr Mom980 sürecek kadar olduğunu sanmıyorum ve hıc duymadım sadece 12- 15. Gün de çok hafif belirli belirsiz diye okumuştum bir yer de .
Mom980 Semamtr İnterntte bakınca 6 ila 12 gün arası sürer yazıyor resmen çöküş yaşadım du bakalım sabah olsun hayır olsun test yapacagım