DeletedMom2893 Kuzey03 canım Instagram da bir abla necmiyeninmutfağa diye o ablayı takip et alerjisi olan bebekler için kahvaltı tarifleri var ve çok faydalı kilo aldıran şeyler mesaj atıpta sorabilirsin.
Pankek Kuzey03 Alpaslaninannesii Ben avokado ve lor veriyorum bazen çünkü her gün yumurta vermiyorum. Onun dışında direk meyve püreleri de verebilirsiniz. Labne yapmıştım onu veriyorum yapınca. Yumurtayı da verirsem ıspanakla yapıp veriyorum. Geçen gün brokoli ile yapılmış gördüm. Deneyeceğim
sapling Kuzey03 yulaf lapası veriyorum çok iyi oluyor hurma muz pekmez ceviz vs ne bulursam koyuyorum
MeteveAnnesi-59 Kuzey03 tarifteki yumurta yerine muz,elma ve ya avakado kullanabilirsiniz doktorumuzun tavsiyesiydi 🤗
Kuzey03 MeteveAnnesi-59 avakoda bu hafta alıcam bakalım kahvaltılarda o güzel ama hani böyle omlet falan görüyorm yapmak istiyorum ama o tarz şeylerde yumurtasız tutmaz sanrım
MeteveAnnesi-59 Kuzey03 en istediğim şey omlet yedirmek ve yemekti ama malesef yumurtanın y sini alınca kusan anafilaksi boyutuna getiren bir bebem var kahvaltilarda aşırı zorlanıyorum bende ne versem diye neyseki süt alerjimizi yendik bunada şükür 🤗