Nilayaktas Iyi aksamlar kizlar bir hafta sutum azalmisti kizim doymuyor doyamadikca agliyordu tabi ben sutum gidiyor derken karalar baglamaya baslamistim uc gundur aklima geldikce gunde 3-4 kere buyuk boy su bardaginda pekmezi sulandirip iciyorum bugun cogaldi cok sukur kizimin agzindan sizmaya bile basladi deneyin insallah size de faydasi olur 🙏
Nilayaktas Pelvan ebebekten ilk dogum yaptigimda almistim teneke kutudaydi ictim pekmez gibiydi ayni pekmez fikri ordan geldi aklima aynisi canim
Nilayaktas Arzuayse benimde bes ay 1 haftalik sizdede emme savasi var mi direnmelere basladi en ufak citirtiya dikkati dagiliyor kafasini ceviriyor sonra emmek istemiyor
Arzuayse Nilayaktas ayni canm ses duysa emmiyo buara emmemeyede vbasladi zaten savasiyoruz baskasinin yaninda emmiyo ona bakiio
Nilayaktas Arzuayse ay bizde ayni bide baskasinin yaninda emmeyince emmiyir bu sutun mu yok diyorlar deli oluyorum aslinda tamamen dikkat daginikligi ya 😢
Arzuayse Nilayaktas baskasinin yaninda emmiyp ses duyunca birakiyo .benim iki gun kaka yapamadi oyuzdende emmek istemedi bi sorunu olmadigindanda emin ol
Nilayaktas Nur16 tamamen senin icebilme durumuna bagli canim ne kadar tatli olursa o kadar iyi olur tabiki.2 su bardagi olcusunde buyuk boy bardagim var ona goz karari ayarliyorum ben
Nilayaktas Arzuayse benim kiz iki haftadir boyle canim herseyini takip ettim sonuc ses duyunca dikkati dagiliyor sessiz ortam olusturuyorum ama disardan gelen korna sesi vs de etkiliyor insallah gecer biran once