canzuu Arkadaşlar bebegimin eklem yerlerinden kıtlama sesi geliyor, herhangi bi huysuzlugu yok neden olabilir başına gelen var mı?
Crn123 canzuu korkulucak birşey değil benim kizimdada oluyor bazen hatta korkuyorum biryeri mi cikti diye dokundugum yerden ses cikiyor bebeklerde 2 yasina kadar olabiliyormuş
canzuu @Tuba01 @irva @nursocum @Crn123 Kizlar ses bazen belinden geliyor, beli cikti saniyorum allah korusun:( 5 ay 3 gunluk bebisim
nursocum canzuu canım doktor çok normal dedi kemikleri oluşuyor yavaş yavaş ben doktora gittim 1 yaşına kadar gelir dedi hatta daha uzunda olabilirmiş
aay1 @canzuu benimde bebeğim 51 günlük sadece sağ diz kapağından ses geliyor tık tık tık diye ben yanlış birşey yaptım da dizini çıkarttım sanıyordum ama ayağını da hareket ettiriyordu vicdan azabı çekiyordum resmen🤦🏼♀️ Bu postu görmem iyi oldu yalnız değilmişim☺️
zeynnep canzuu benim kiz da bazen otururken ayağı kıtlıyo korkuyom kırılacak diye.mama sandalyesinden çıkarırken de ses geliyo bazen normalmis demekki.büyük kızımı nasıl buyuttum hayret sanki ilk defa anne olmuş gibiyim.