Esma9442 Kızlr 2 aylık oğlum var sizce Philips avent emzik mi yoksa bibps in emzigini mi kesin tutar bide kullananlar ne gibi yönleri iyi kötü
daisybebek Esma9442 kesinlikle bibs. Avent aldım 2 tane 2 ay uğraştık tutmadı. Bibs aldım 1. Günün akşamı tuttu şimdi o olmadan uyumuyor. Eski bakkal emİği tipinde eski bebeler hep tutmuş sonuçta
gozdengn Bn wee baby kullanıyorum. Hemen tuttu. Bnce emzige bu kadar para vermeyin yazık günah. Tutacağı varsa tutuyor zaten. O istemezse zaten tutmuyor
Cgdmltr93 gozdengn emzipe çok para vermeyin olur mu ? Damak yapısı için emzik seçimi çok önemli. Hangisi iyiyse damak yapısına uygunsa o alınmalı. Üstelik anne memesine benzemeyenler meme reddi yapıyor.
curly_mom Esma9442 ben avent ultra air kullandım 2 haftalıktı hemen tuttu başka d aemzik kullanmadım taa ki 7.ayına kadar.. Sonra wee baby aldım pişmanım, ondan sonra da oğlum emzik tutmadı hiçç 🤦🏻♀️
serebro Esma9442 bence de avent vs çok pahalı emziklerdense uygun emzik denemek daha mantıklı. Wee baby emziği hemen tuttu avent tutmadı oğlum hediye gelmişti.