Esmataha Arkadaşlar şimdi gördüm; https://www.kiblegahoyunu.com/urun/kiblegah-aile-oyunlari-tanitim-kampanyasi/95 sitesine göz atmak isteyen olursa diye yazıyorum. Tanıtım amaçlı sadece kargo ücreti ödeyerek sahip olabiliyormuşuz.
Mrs_Ladybird Esmataha kargo ücreti 20 TL miş o zaman hem tanıtım yapmak hem de ufak bi miktar kazançta yapmışlar ama olsun yine de 20 TL uygun bi fiyat
Esmataha Birbebek34 sipariş oluşturdum ben. Gün içerisinde arayacaklarmış. Yazarım tekrar buraya ne olduğunu. Ama alan arkadaşım var, bende ondan gördüm.
Esmataha Mrs_Ladybird benim hoşuma gitti mantık olarak. Pahalı oyuncaklar alamayan arkadaşlarımızında alabileceği bir fiyat. Oyunda monopoli benzeri bir oyun sanırım tek farkı dini içerikli. Oda çocuklarımızın altyapısı için güzel bir yöntem 😊
YigitAlpsMom Esmataha bende istemistim kargo geldi neymis icine küpe kolye istemisim onun ücretini de istediler geri gönderdim bende
Mrs_Ladybird Esmataha bende verdim şimdi sipariş teşekkür ederim dediğiniz gibi güzel bilgiler öğrenilir bir de böyle şeyleri seviyorum bizimki daha 3 aylık ama olsun 😃😃
1oglananasi Esmataha Güzel ama çok kaliteli bişey beklemeyin . Ben sipariş versim 20tl kapıda ödüyorsun . Yani oyunu 10tl almış oluyorsun . Bedava değil. Ama güzel yani gayet makul bi fiyat . 3 yada 4 yaşından sonra oynayabilir çocuklar ..
Esmataha 1oglananasi her kesime hitap ediyor olması nedeniyle paylaştım canım bende. Oyuncaklar malum pandemi döneminde zorluyor biraz.
1oglananasi Esmataha doğru dediniz vallaa. Oyuncaklar ateş pahası halbuki uygun olsa da her çocuk faydalansa 🙏