ayaz1_ Arkadaşlar oğlum 4 ay 14 günlük ne yaptıysam işe yaramadım oğlumun bir kulağı bariz şekilde kepçe diğeride öyle olma yolunda nolur yardımcı olun
Esra12 ayaz1_ Benim oğlumda kepçe çokta tatlı duruyor vala ben şikayetçi değilim 😄 eşimde kepçe olduğu için genetik
Esra12 ayaz1_ genetikte var çözüm yok bacım kıkırdaklarda oluşmuştur. Anca 6 yasında operasyonlar var öyle gider
ECAA ayaz1_ bizde 2 ayligiz bizde de var o sorun kepce kulak onleyici almsitm ama malesf taktrmiyor geceleri gunduzleride bazen takyrz ama cok düzenli takmadgmz icin ise yaramiyor dogdugunda varmiydi boyle bir sorum
ayaz1_ ECAA hyr yoktu bnde kepçe kulak bandı aldım ama taktıırmıyo şapkada da dikkat ediyorum ama her seferinde katlanmış görüyorum yok mu bi çözümü ya
seda84 ayaz1_ oğlumda aynı yolda ilerliyor sürekli kıvrık bir sekilde üzerine yatiyor bıkmadan usanmadan düzeltiyorum ama nafile 😔
ECAA ayaz1_ aynen aynen bizde oyle sapka sorunu var vallaha ben artik saldim 😂 insallah büyüdükçe duzelir
ayaz1_ Senaa_oz bnm ailemde de eşimin ailesinde de yok doğuştan değil zaten katlana katlana kepçe olduk