Urasmusab Kızlar daha önce yaşayan varmı bebeğim 2 aylık 2 gündür su gibi kusuyo neden anlamadım ve fazla kusuyo daha önce başına gelen varmı acaba acil yardım
Nilly Canım bi enfeksiyon falan olmasın. Bence doktora götür acile. Su kaybediyodur daha kötü olmasın.
doganinannesi 3 aylıkken oldu bizim de soğuk algınlığı dedi doktor bı kaç kaşık ıhlamur ver demişti bide nane. Ben çekiniyorum böyle şeylerden ama geçmeyince bı çay kaşığı nane verdim bida olmadı çok şükür
doganinannesi Urasmusab bir bardak hazır suyu cezvede kaynattım içine bir tatlı kaşığı kuru nane attım beş dk bekletip bir çay kaşığı verdim.nane limon demişti aslında doktor ama limon koymak istemedim
MirAlimm Urasmusab daha 2.5 aylık oldu hiç bisey yapamadim çok üzülüyorum doktor ilaç verir diyede göturemiyorum
doganinannesi Urasmusab açıkçası dikkat etmedim ama tokken vermişimdir ya normalde su bile vermiyorum çünkü ama verileceğinde az emmesin diye tokken veriliri bildigimden. Walla yetti ben de şaşırdım😀
Urasmusab MirAlimm yani bizimki de 2 aylık yeni oldu ilk defa oldu böyle bişey ama bayanın dediğini deniycem bi bakalım sende dene bi istersen daha kötü olmasın midesini üşütmüş olabılır çünkü
Urasmusab Seninki anne sütüyle besleniyorsa su verme ama mama veriyorsan su verebilirsin bana öyle demişlerdi sağlık ocağında