Brsnmrt Kızlar yeni farkettim 2 aylık bebeğim var kafasının arkasında enseye yakın beze gibi böyle elleyince hareket ediyor ne olabilir kafama takıldı böyle birseyler karşılaşan varmı
Esencemre Brsnmrt aa benim oğlum da da var bende bugün doktoruma sordum oda lenf bezi dedi Konak yüzde lekeler akneler enfeksiyon varsa dedi benimde oğlan da isilik oldu korkulacak bir durum değil 🙏🏻
Esencemre Ondan dolayı bende üşür diye korktuğundan odayı çok sıcak yapmışım isilik oldu doktorum da bu şekilde söyledi
Amine20 Brsnmrt 1,5 aylık kızım var Anlattığın gibi aynısı kızımda var emzirirken saçını okşarken elime geldi ben çok korktum hemen eşimi çağırdım ama normalmiş doktor öyle dedi Sen de korkma benim gibi 😀
DerinMelekAnnesi Brsnmrt aynisi benim kizimdada vardi cok. Panik yaptim goturdum zararsiz oldugunu vr cogu bebekte olabileceğini soyledi doktor tabi usg falan cekildi
Brsnmrt DerinMelekAnnesi benim ki kafasını yan tutuyor bide çok ben düzeltiyorum yine yan tutuyor birazda ona kafayı taktım
Sezenkumsal92 Oğlum 2 yasina girdi kulaklarının 3 parmak ilerisinde her iki tarafta yuvarlak dediginizden var
Esraaaates Brsnmrt benim bebegımdede vardı küçğkken suan 16 aylık yok kendıliğinden kaybolmus korkulcak bırsey yok bence ınternetten bakmıstım ozamanlar her bebekte oluyormus