Cagininannesi 2ay 2günlüğüz şu son 4gündür bebeğimi uyutmada güçlük çekiyorum. Altı temiz, karnı tok deli gibi uykusu var ama birtürlü uyumuyor ve deli gibi ağlıyor. Yaşayıp atlatan tecrübeli anneler bir yardım edin nolur😔
Berra Cagininannesi mrb benımde 2,5 aylık uyumuyor rem uykusunda derın uykuya dalamıyor bır turlu. Kundak yaptım duş aldırdım masaj yaptım hıcbırsey fayda etmıyor
LiyaNehir Cagininannesi bende kenarda bekleyeyim zira dün aşı oldu dünden beri durmuyor uyumuyor. Zaten gündüzleri uyutmak çok zor nedense 🤷♀️
EsraToprak Cagininannesi mrb, anason cayini deneyin muhakkak faydasini goruceksiniz, hem gaz hem uyku rahatlatio.
aliesradestan Bizde uyumuyoduk uykusuzluktan agliyodu ben kucagimda gezdirdim bi baktim uyumus yada kucagima yatirip yalanci emzik veriyodum onlada uyuyo yalanci memeyi sadece kucagimda yada suratimi cok yaklastiriyorum ona oyle aliyo beni emdigini dusugunuyo heralde o sekilde deneye bilirsiniz onlardada uyumassa memede uyutmaya calisin derim kesin cozum..
premses_annesi bende bebegıme 40 gunluk oldugundan berı ara ara anason cayı kullanıyorum bır cay kasıgı hem gazını alıyo hem uykuda rahatlatıyor