Herkese merhaba gerçekten kilo takıntısı olan biri olarak artık çok bunaldım. ben 4 yıl kickboksa gittim sınavlar vs derken bıraktım sonrasında aşırı kilo aldım 73 ten 48 e kadar düştüm ama anoreksiya psikolojisindeydim. günde 10 kez tartiliyordum bir şey yemiyordum(sadece su ve elma) bir şey yediğimde kendimi kusturuyordum baş dönmesi bayılmalar başladı 48 olunca bıraktım bu kilomu 2 sene kadar korudum 52 ile hamile kaldım doğum yapalı 5 ay oldu 65 kiloyum kendimi önceki yaptıklarımı tabiki yapmıyorum ama psikolojik olarak kötü hissediyorum. eski halimi özlüyorum aynaya bile doğru düzgün bakmıyorum ve biz eşimle kickboksta tanıştık ben o zamanlar ortaokuldaydim yıllar sonra konuşmaya başladık o hala devam ediyor spora. kesinlikle bir şey demiyor şuan kilomla ilgili ama önceden kilo alma bu halin çok güzel vs diyordu. Hem kilo takıntısı olup hemde eşimin önceki düşüncelerini bilip bebeğimi emzirmekten sağlıklı bir diyete bile giremek canımı sıkıyor. Var mı anoreksiya surecinden geçen ya da dogum kilolarini veren ?