pembeninkurku Kızlar biliyorum çok post açtım kusura bakmayın…ama sütüm yetmiyor kızım göğsümü de tutmuyor zaten sadece silikon uçla emiyor bugün kontrolü vardı 3 kilo doğmuştu sadece 650 gram almış doktor az sütün yetmiyor olabilir dedi ne yapmam gerek sütümü çoğaltmak için bana bi akıl verin
Derin16 pembeninkurku bol bol ılık duş sürekli emzir eczanede hummana çay var bide onu iç ılık duş göğüse inanılmaz iyi geliyor duş alamazsan bile sıcak ıslak havluda koyabilirsin
DeletedMom2893 pembeninkurku göğüs pompası alıp sık sık sağım yapın. Ben kızım 2 aylık olana kadar hem sağım yaptım hem emzirdim hemde biberonla verdim sütü öylelikle çoğalttım sütümü 3 aylık olunca bıraktım biberonu sağım yapmayıda bıraktım 5 aylık sadece emziriyorum ve tabii güzel düzenli beslenmeniz lazım bol bol su tüketin bebeğiniz kaç aylık bilmiyorum ama 4 aya kadar alışkanlık kazanmaz bebekler o yüzden biberona alışır diye düşünmeyin sabah ve gece uyutacağınız zaman biberonla verirsiniz daha hızlı kilo alıyorlar gün içinde de emzirirseniz.
Melikederinakinnn pembeninkurku kuru inciri kaynat suyunu ic canm baya sut yapiyor 3 lt su ceviz badem findik mutlaka ye isirgan otu cayi ic ananas ye armut da baya iyi gelyo bulgur pilavi kvrcik semizotu ygurtlu
pembeninkurku DeletedMom2893 gece hiç göğsümü tutmuyor zaten kıyameti koparıyor her saat başı sağımda yapıyorum doktorumuz bugün pompa sütü bitiriyor 3 aya kadar dedi şimdi sağmaya bile korkuyorum ☹️
Dilekdmrc DeletedMom2893 hem biberon verip hem nasıl emzirdiniz ben biberon verdim diye kızım memeyi tutmaz oldu çok perişanım 😭
birboncukannesiiii pembeninkurku 3lt su, bol sağım, memeni sev, irmik tatlısı ye, UYU, düzenli beslenme.. bebek varken zor çok iyi biliyorum. Ama malesef özellikle uyku olmazsa süt olmuyo. Ebem bana sütünü sağarken bebeğini izle demişti. Psikoloji çok önemli diye. :)
HaticeAyaz pembeninkurku bende önce sütüm yetmiyo deme bunu kafandan sil sen nasıl sinyal verirsen vücut ona göre çalışır ben sadece 3 ay anne sütü verebildim cünkü bebeğim küvezde ytıyodu erken dogdu morel bozuklugundan sütüm kesildi o süreçtede mecbur hep sağıp götürdüm hastahaneye bence pompalar daha kötü yapıyo göğüs ucum parçalandı benim pompa yüzünden ki lansinonunkini kullandım ona ragmen üstüne mastit geçirdim humanna içtim sürekli ama hiç bi işe yaramadı bebegin kaç aylık bilmiyorum ama bebekler zaten anne göğsünü sadece 10 dk emer 10 dk sonra karnı doyar kalan emzirdigin sürede huzur buldukları ve kokunu almak istedigi için göğsünde kalır bence bu anne sütü tamamen bizim piskolojimize bağlı eger sıkıntılar yaşıyosan veya herşeyi kafana takan biriysen bu cok etkiliyo inan bana
pembeninkurku HaticeAyaz herşeyi kafama takan biriyim maalesef kızım daha 28 günlük az kilo almış mama kullanmak istemiyorum ama yetmiyor☹️
Smnrkcsln12t pembeninkurku canim ayni sorunu bende yasadim ama tutturmaya calis surekli cabala sonunda tutuyo goğsunden emmedigi icin kilo alimi zayif olur
pembeninkurku Smnrkcsln12t nasıl başarabilirim bunu deniyorum silikonsuz kıyameti koparıyor midesini bulandırıyor sıkıyor sonra mecbur yine silikonu takıyorum artık deliricem🤦♀️
CanerAlpannesi pembeninkurku neler yaptım neler olmayınca olmuyor üzülme formül mama kullan benim bebeğimde 2 aylık gelişimi çok güzel maşallah mama + meme şeklinde besliyorum bende
pembeninkurku CanerAlpannesi hiç mama vermek istemiyordum ama bu gidişle vermek zorunda kalıcam galiba😞
Eylulumsu pembeninkurku tahin pekmez ye helva ye boza bunlar hep süt yapar ama 650 gr kötü değil çok iyi de değil ama yeterli
DeletedMom2893 pembeninkurku pompanın sütü bitirdiğini ilk defa duyuyorum bitirseydi benimkini bitirirdi benim kızım zayıf doğduğu için günde 7-8 kere sağım yapıyordum. Ama daha küçükmüş ki tutmakta zorlanıyordur kırkı çıkana kadar silikon uçla vermeye devam edin o zaman ya da dediğim gibi sağım yapıp gece biberonla besleyin emin olun sütün çok gelmesi kilo almasını sağlıyor benim kızım 2430 gram doğmuştu 10 gün sonra kontrole gittiğimiz de 2680 gram olmuştu.
Begumcan pembeninkurku emince sütün artar, bol su iç. Ben bir de maltana içeceği var onu içiyorum göğüslerimin dolduğunu hissediyorum ama çok içmemek lazım.
CanerAlpannesi Fulyaa07 bebelac gold kullanıyorum aptamil gaz yaptı sevmedi miktar olarakta ya 2 saate bir 60 ml ya da 3 saate bir 90 ml bebiş karar veriyor
HaticeAyaz pembeninkurku işte sorunun kaynağı burda tamamen o zaman madem tavsiye istiyosunuz benden size tavsiye bebişiniz doyması için kilo alması için en bastinden onun iyliği için hiçbişeyi kafaya takmayın lütfen herşeye gülün geçin bende sizin gibiydim ama kendime zarar vermekten başka bi işe yaramadı sadece sütünüz azalmasıyla değil eger herşeyi kafaya takarsanız yaşamınızı etkiler bebeğinizin üzgün bi çocuk olmasınıda sağlarsınız bundan sonra ne yaşarsak gülüyoruz 🤗😉❤️❤️
Mina_momy pembeninkurku yavrum daha küçükmüş bebeğin. Ben rezene semizotu dereotu günde 4 5 litre su irmik helvası yiyorum hergün farklı bisey deniyorum ama olmayınca olmuyor ya ki benim sütüm baya vardı ama artık sinyal veriyor kesilecek heralde çok üzülüyorum kızım 6 aylık ama yine dr emzirmek istiyordum olmayınca olmuyor . Eskiden fışkırırdı hele çok uyuyunca uyandığımda dolardı şimdi uyusam 2 saat göğüslerim aynı yumuşak ve sızıntı şeklinde geliyor okadar üzülüyorum ki eskiden böyle değildi. Suyu benim kadar kimse içmez bence ama nafile olmuyor benimde moralim bozuluyor büyüdü artık ek gıda da alıyoruz ama yine de üzülüyorum umarım çoğalır ikimizinde hele senin için duacıyım canım daha minikmiş 🥺🤲❤
pembeninkurku Mina_momy Allah razı olsun ❤️ Çok teşekkür ederim benimde sizin gibi işte sızıntı halinde çok üzülüyorum her gün oturup ağlıyorum