Minigimm2020 Kizim meme emerken katli kaliyomus farketmedim kepcelesti kulağı surekli şapka taksam duzelirmi sizcr
Birkucukeylulmeselesi Minigimm2020 valla ben şuan yara bandı yapıştırdım arkadaş demişti snçonunda yapiyim ne kaybederim dedim yapıştırdım napim😂kafasında bişe durdurmuyo bizimki
3melekannesiii Minigimm2020 düzelir cnm kucukse eger hemen sekil alır sen sürekli sapka tak kızsa bandana tak
ahdkh8689 Minigimm2020 kepçe kulak bandı var cnm ben ondan aldım fayda etmedi çünkü takmama izin vermedi
Minigimm2020 Mom064 kuzenimin cocugu da öyle olmus sapka taktim duzeldi dedi oek inanmadm sormak istedim 😀
Minigimm2020 Birkucukeylulmeselesi saclar noluyo bant la bende sapka sevmiyo ama kzi oldugu için bandana taktim 3 ay 20 gunluk gelisim zamani daha duzelir inşallah
attbianne Birkucukeylulmeselesi benim bı tanidigima yapmışlar onu bantlanan yer cukurlasmis hani kepçe olsa daha şekilde aman dikkat edin ona çok bastırmadan yapın yada yapmayin kepceligide gitmiş değil şekil bozukluğu var
Birkucukeylulmeselesi Minigimm2020 bangoda su ile yumuşar diye düşünüyorum en kötü kendisi soyulur zaten ben yapıştırıken elime yapıştırıp çıkarttım bide yapışkanını azaltim diye zor olacağını sanmıyorum çıkartırım yani suyla
Ikraamom Deletedmom5284 ben kepçe değilim babası değil babannesi değil annensi teyzesi amcası bizim sülalede kepçe yok eşiminde öyle ayakta sallamaya başladıktan sonra böyle oldu doğduğunda böyle değildi düzelir mi sizce
Hepoyleolurzaten Ikraamom al benden de o kadar bende doktora dedim ayakta salladikca oldu diye inandiramiyorum genetiktir geçmez kepçe kulak düzelmez dedi halbuki ben babası benim ailem vs kimsede kepçe kulak yok
Birkucukeylulmeselesi attbianne yaa öyle mi bende 3-4 gündür takılı çok basık değil ama dikkat edeyim
Minigimm2020 Mirayse bende mi onla yapistrsam.daha iyo olur bandan sapka sureklo düşüyor gece kalkip bakiyoeum kulagi katlanmış yatiyo sabah kadar nolacak kepçe olur tabi