ZeynepAdam Merveedd ben kullanıyorum birhaftadır kaka yapıyor ama biraz zorlanıyor gazlı birbebekbizimki smada aşırı zorlandık hiip normal e geçtim ondan da combiotik egeçtim memnunum bundan çok.
ikos58 Merveedd herkes çok memnun olduğunu söylediği için aldım denedim ama çok daha fazla gaz yaptı kullanamadık
Merveedd ikos58 burdan anladığım kadarıyla gazı yok eden mama yok evolvia kullanıyorum kaka yapamıyor çok ağlıyor napacağımı şaşırdım🙄
cnnkrl Ben de internette okuduğum yorumlar üzerine aldım ama maalesef bizde de gaz yaptı gibi geldi. Sanırım bebekten bebeğe değişiyor.
ikos58 Merveedd yok canım benim bebeğim de kolik tüm mamaları nerdeyse denedim en iyi gelen evolvia ac oldu yine diğerlerine göre. Onunla devam ediyorum
ZeynepAdam ikos58 evolvia ac reçeteli satılıyor diye okumuştum biyerde doğrumu acaba? Kaka konusunda her zamn olmasada bizde sıkıntı yaşıyoruz h yüzden evolvia ac denemek istedim ama nerden nasıl satın alınıyor? Bilgi verebilir misiniz?
YEEK Aptamil kullandık kabız yaptı Hipe geçtik aşırı gaz yaptı 6-7 kere kaka yapan çocuk hiç yapamaz hale geldi. Biz hiç memnun kalmadık şimdi evolvia ya geçtik bakalım inşallah o iyi gelir
ikos58 ZeynepAdam reçeteli değil canım ama doktor önerisiyle başladık. Eczaneden alıyorum yada bebekmamacım.com dan sipariş veriyorum. Eczanede pek ellerinde olmuyor depodan getirtiyorlar.
Gulsahketenn Merveedd combiyotik demek gaz ve kaka sorunu olan bebekler için çözüm demek hatta bagırsak sorunu için birebir çözüm demek eger bu mamada yardımcı olmadıysa zaten o bebeğin ciddi bir bagırsak sorunu var anlamına gelir
ZeynepAdam Mssezgin bu mama kolay gaz çıkarımı sağladı kakaları da daha kolay yapıyor artık. Ama bazen yine de kaka sebepli ağlama krizleri yaşıyoruz :( evolvia ac yi denemek istiyorum bende.