Benaninannesi Kizlar saglikocagindan kan ilacina baslicaz diyerek bu ilaci verdiler 4 damla gunde bir kere ver dediler kusuyor bu gun kusmugunda kirmiziliklar vardi endiseliyim dr cevap vermedi henüz
Gorkemkc Benaninannesi vagaferon kan ilacı olduğu için rengide kırmızı canım kakasını yeşile çevirir eğer kusarsada kırmızılı kusabilir normal canım endişelenme ama normal günlerde kusmuyor ilacı verdikten sonramı kusmaya başladı o önemli
hilaliii Benaninannesi bize kırmızılılar ve kusma başlarsa bırakın demişlerdi canım bırak bence sidefere başka
Efulim_52 Benaninannesi kan damlanızı değiştirin sağlık ocağının verdiğinde paraben oldupu için doktor kullanmayın diyor
Nisadnc42 Benaninannesi bizede vermisler Di bebegime hic iyi gelmedi canım kabız yaptı ve kusturdu durumsuz oldu yani ben eczaneden sidefer aldım memmunım sende kullanma bence
Benaninannesi Gorkemkc evet canim cuma gununden beri veriyorum aglamasi degisti iki gundr kaka da yapmadi kusmugu cogaldi bugun kusmukta gorunce sok oldum
Hanimm O ilacı bizde kullanmıştık. Fakat kakasında 2 kere kan olduğunu gördüm. Ama o ilaçtan mı bilmiyorum bırakınca bi daha olmadı. İçinde paraben var çünkü. Paraben olmayan sidefer ilacını kullanmaya başladık doktorumun önerisiyle bi sıkıntı olmadu şükür
Ysftlha Hanimm bende 3 gün kullandım büyük tuvaletini yaparken kan gördüm 2 gündr kullanmıyorm ondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum bırakınca olmadı vede çok huzursuz oluyordu kan ilaci kulkanmasak ne olur bilginiz var mı
Gorkemkc Ysftlha kan ilacı ve demir ilacı kesinlikle düzenli olarak kullanılmalı yoksa çocuklarda denge kaybı odaklanamama sorunu zeka geriliği gibi birçok sorun yaratır canım
Hanimm Ysftlha kullanmamayı ben de düşündüm ama sağlık ocağındaki hemşire 9. ayda kan sayımı yapılıcakmış eksik olursa mecbur kullanırsınız dedi. O yüzden paraben olmayan kan ilacını kullanmaya başladık
melegim26 hilaliii bizde bugün sidefer aldık ama onun da içeriği temiz değilmiş diyorlar baktım gerçekten de koruyucu ve sukroz olarak şeker içeriyor en temizi bestironmus ama almış bulundum sideferde herhangi bir sorun yasadiniz mi
Ysftlha Hanimm Peki bu ilacı verirken demir eksikliği kan sayımı yapmadılar veriyorlar direk şu an hangi damlayı kullanıyorsunuz
Benaninannesi Nisadnc42 Hanimm aynisi bizede dendi dr gittik icirmeyin dediler sidefer kullanin dendi
Hanimm Ysftlha 9. aydan önce yapılmıyor kan sayımı. Biz sidefer damla kullanıyoruz doktorumuzun tavsiyesiyle. İçinde paraben bulunmuyor
hilaliii melegim26 hayır hiçbir zararını görmedim ama koruyucu olmayan ürün yoktur ki yoksa market ve eczane raflarında aylarca nasıl duracak ? Önemli olan paraben içermemesi sidefer gibi..
Senaa_oz Benaninannesi bizde başta vegaforon kullandık ama kızıma cok gaz yaptı şimdi sidefer kan damlası kullanıyoruz
melegim26 hilaliii bende bugün başladım doktor da herhangi bir yan etki yapmaz dedi ama herkes bestironun koruyucu da icermedigini söylüyor