Busegokce Merveaaa 2 aylıktan beri Aptamil kullanıyoruz. Bir sorun yaşamadık. Kilo alımı da güzel. Şükür bağışıklığı da. Ne kadarlık siniz?
Hazallllllll Merveaaa canım eğer bebeğin. Gazlı bir bebek değilse aptamilden şaşma derim sma inanilmaz şişiriyor bebekleri benim bebeğim kolik olduğu için Aptamil de çok gaz ve kabız yaptığı için bıraktık sma denedim oda çok gaz yaptı Bebelac Gold da kaldım şimdilik bakalım
Egelim Merveaaa başlarda bebelac kullanıyorduk, sonra aptamil’e geçtik, aptamil ile toparlandı bebeğim ve çok severek içiyor.
Merveaaa Busegokce biz benelac gold kullaniyoduk ama bulamiyorz stokta yokmus mecburen degistiricz 10 ayligiz
Merveaaa Hazallllllll bz bebelac gold kullaniyoduk fakat bulmakta zorlaniyorz bulamadik yine degistiricz mecburen gaz sorunumuz yok cok sukur aptamil dusunuyodum bnde soraym dedim
HevalDikmen Biz çoğu mamayı kullandık en sonunda zorlanmaya başladığımızda bimde bebivita var ona başladık ve sıkıntı yaşamıyoruz
Elaseda Merveaaa doğdugından beri sma kullanıyoruz ilk. Aylar sma comfort serisini kullandık gaz ve kabız yapmaması için 3 aydon sonrada sma optiproya geötik hiç bir sorun yaşamadık canım öneririm
Aysegulklc İlk başta aptamıl kullandık mennun kalmadık öneri üzerine Sma kullanıyodum kabız yaptı anne sütüde alıyoruz biz takviye olarak kullanıyorum şimdi doktorum bebelac golt onerdi bıgün başlıycam inşallah bakalım
Merveaaa Hazallllllll olabilir bikac yere baktik bulamadik yani bittiginde hemen alabilecegim ulasabilecegim mama olursa daha iyi olucak tabiki bebegim icinde hangisin iyi olursa