Mom17 Bebegımın yuzunde sureklı kırmızı kırmızı seyler cıkıyo butun yuzunu kaplıyo artık vucuduna yayıldı kac doktora gıttım bılmıyorum egzaman dedıler gonderdıker alerjısı varmı dıyorum alerjı zaten egzama dıyolar yaa bee adam neye alerjısı var yap bı tahlıl gonder ona gıre bende devam edeyım hayatıma. Krem verıp gondermelerınden artık bıktım kendı kendıme dıyet yapamam hamıleyım bu sefer ben halsız düşcem ek gıdaya gececez ne yedırcem bılmıyorum ben napcam arkadaslar :(
Mrs_Ladybird Mom17 kaç aylık bebeğiniz bizimde öyle çıkıyordu minik minik sivilce gibi mustela atopik kremi var onu kullandım çok iyi geldi sonra bi kaç kez çıktı derken 3 aylık olduk daha yok
Mom17 Mrs_Ladybird bebegım suan 5 aylık her kremı denedım tek ıyı gelen sey mustelaydı bı anda gecırdı cok guzeldı ama sımdı yıne cıktı :(
Mrs_Ladybird Mom17 işte benimde geçti bakalım daha tekrarlamadı bi doktor atopik 2 doktor Yenidoğan bebekte normal bu vs dedi alerji olarak sizde düşünüyorsanız çocuk doktoru değilde alerji doktoru ile görüşün
Derya_Ata Mom17 canım kendi yiyip içtikleri ne dikkat et bakalm. Bebeğini gözlemle atıyorum yumurta ye çıkıyor mu bak bizde alerji yapanlar buğday ve türevleri , yumurta , acı , baharatlı bunları yerken bı dikkat et ben öyle önüne geçtim :)