Zuleyhaaysel Bebeğim bu ay 3. Ayına girecek televizyona bakmayı seviyor yani henüz bir şey anlamak için tabi çok küçük ama çizgi film vs hiç açılmıyor evde normal diziyi izler zararı var mıdır ya da şimdiden bunun olması onu kötü etkiler mi acaba
Mom070 Zuleyhaaysel Kendiniz diyorsunuz bir şey anladığından değil farklı geldiği için bakıyor bu yüzden 3 aylık bebeğin bakmasını da gerek yok bence.
Mom8 Zuleyhaaysel byle böyle alışır. Yazık çok küçük daha. İlerleyen aylarda bağımlı olur uyku bile uyuyamabilir. Ekran yüzünden uyku terörü yaşayan çok bebek var.
Helenn Zuleyhaaysel Böyle böyle alışır.17 aylık kızım bebek şarkı videoları dışında televizyon falan izlemiyor.Zararlı, zaten bir şey anlamıyor diyorsunuz izlemesine de gerek yok o yüzden.
Mom9 Zuleyhaaysel dizi de argo konuşma, birbirine vurma kırma, hızlı akan anlayamayacağı bir sürü diyalog ve görüntü. Siz olsanız nasıl etkilenirsiniz? Empati yaparak faydası mı olur zararı mı olur anlarsınız. Tvden uzak tutmalısınız daha çok ufak
Zuleyhaaysel Mom070 Mom8 Helenn Mom9 Hunilianne elizabeth Heyanne Feriide teşekkürler hanımlar tabiki televizyonu ben de zararlı buluyorum çocuğu karşısına oturtup izletmiyorum 😂 sadece kucağımızdayken o sorada tv açık oluyor bakıyor dediğiniz gibi renkli canlı şeyler gördüğü içindir, seviyor dememden kastım buydu aslında. Endişelenmiştim, daha dikkat edeyim ..
elizabeth Zuleyhaaysel şöyle düşün ki anlamadığı bişeyi nasıl sevsin sadece odaklanıyor ve bu bebeğiniz için çok zararlı, anlamadığı bişeyin bebeğinize ne gibi bir faydası olabilir ?
Heyanne Zuleyhaaysel ekrana bakması çok zararlı çizgi film falan olmasına gerek yok..ilerde otizm ve benzeri hastalıklara senin hazırlar.. lütfen ekrandan olabildiğince uzak tutalım çocuklarımızı.. heleki 3 aylık bebeğin izlemesine hiç gerek yok eline oyuncak verin oyalansin..
Feriide Bence izletmeyin benim bebeğimde 3 aylık ve farklı şeylere bakmayı seviyor tv olsa bakacak bende resimli çocuk dergileri gösteriyorum zeka kartları aldım ayına göre onları gösteriyorum sohbet ediyorum