Btl-btl Arkadaşlar bebeğim 2aylık deliksiz bir uyku çektiğini düşünmüyorum gözleri biraz açık uyuyor bazen öyle zaman oluyor ki uyku esnasında gözlerimi açıyor Ama kolunu kıpırdatacak dermanı yok uykulu uykulu bakıp tekrar uykuya geçiş yapıyor sizce ilerde deliksiz uyur mu siz böyle durumlarda ne yapıyorsunuz
Zeyyy Btl-btl bizimki 8 aylık oldu ben deliksiz uyuduğunu bilmem yapı meselesi mı anlamadım odaya girerim uyanır yatakta dönerim uyanır hiç mi insanın en derin uyuduğu an olmaz 😂vallahi şaşıp kalıyorum
Defnemoms1 Çoğu zaman benim kızda öyle çok nadir deliksiz uyuduğu oluyor.Yalnız değilsin geçecek elbet bu böyle gitmez ya 😅
Nilly Bazı insanlar öyle gözlerini tam kapatmadan uyuyabiliyo. Ama en ufacık bi seste bi çıt çıksa bi adım hareket etsen uyanıyo mu mesela. Öyle hemen uyanıveriyosa dalamıyodur.
Yenievliiiiii 28 günlük kızım var.meme de uyuturken gözleri aynı sizin dediğiniz gibi kalıyodu dakikalarca.kendi kendine gözünü kapatmıyodu.baktım tam uyuyamıyo ben elimle kapattım gözünü.o zaman geri açmıyo,uyuyo :)))
Mehmetalininannesi 15 gunluguz ilk 7 gün zor uyandrrdm derin uyurdu 7 gun sonra dediginiz gbi olduuuu
Bubu İlk iki ay gözlerini asla kırmadan saatlerce durdugunu bilirim bigüm bi mendil kapattm gözüne sonra kapattı gözlerini cocugum akıl edememiş meğer kapatmayı😂😂😂 şaşırıyordum saatlerce acık göz sabit bi noktaya bakmasına.