Mommyishome Kullanan var mı acaba? 6 aylık bebeğim için almak istiyoruz eve. Ya da farklı salıncak önerisi olan var mı?
Mucizem_0809 Mommyishome Pashababy nin anakucağını almıştım çok kısa bi sürede perte çıktı biraz daha iyi bişey alın derim tabi siz bilirsiniz
Helenn Mommyishome 8 aylıkken Akel Svava ahşap salıncak almıştık, 17 aylık hala kullanıyoruz.Memnun kaldık, çok seviyor kızım.
Mora @Mommyishome Hepsiburadadan aldım bilmiyorum şuan markası ne ama 9 aylıktı aldığımda şuan 14 aylık. Sürekli sallanmak istiyor hatta uyuyakalıyor sallanırken çok güzel bir nimet😂
Mommyishome Mucizem_0809 zaten pek kaliteli durmuyor ama salıncak markalarını da bilmiyorum bulamadım. Bilindik markalar hep ana kucağı tarzı küçük 9 aya kadar kullanılıyor.
Mucizem_0809 Mommyishome bende trendyol indirimlerine kanıp almıştım 😂 bileydim almazdım annemler yegenlerime almıştı bi. Dönem bakim resmini bulursam atayım baya iş görmüştü o
Mora @Mommyishome Altev ahşap yastıklı bebek tavan salıncağı/ 78₺ 😃 çok kaliteli değil ben denemeye aldım ama işimi gördü bakabilirsiniz