[silindi] Mom567 şimdi tekrar baktım benim favorilerimde ekli olduğundan hemen görüyorum hala var sen bide aratarak bak
3children1mom Mom567 şubat ayı indirimi oluyor ya ebebegin bütün ürünlerde o ne zmana kadar geçerli sadece bugün mü 🤔
Kkubu80 3children1mom prima sadece bugün yarın başka marka ürünler öyle öyle 28 güne farklı ürünlerde indirim oluyor e bebegin sitesinde var mesela yarın neye indirim olacagını yazıyor afişi var gece 12 de siteye gir hemen tükeniyor canım 😊
3children1mom Kkubu80 yaa bende mağazasından alırım diyordum bebeğime tulum alicam kışlık diğer kızlarım yaz çocuğu olduğundan hep yazlık var birde büyüdü olmuyor ne çabuk büyüdü bu cocuk daha dün kayboluyordu içinde 😂😂 Teşekkür ederim canım bir bakayım
Kkubu80 3children1mom rica ederim canım 1 aya kalmadan aldıklarım benimde olmuyor kıyafetlerde indirime girer ona da bak hangi günse öyle al canım şimdiki fiyatıyla alma 😁
[silindi] Mom567 https://www.e-bebek.com/prima-bebek-bezi-aktif-bebek-6-beden-extra-large-aylik-firsat-paketi-13-18-kg-102-adet-p-pri-9365