Mom4775 Mayisannesi34 maybelline memnun musunuz bende de göz altı kapatıcısı var bende ondan çok memnunum buna da bakayım hemen
Mayisannesi34 Mom4775 ben çok memnunum yüzümde yok gibi duruyor rengini doğru ayarlamalısınız ama 😊 evde olsam foto atardım 😊😊
Babe Mom4775 mac studio fix kullaniyorum.Makyaj bazi kullanmiyorum.Fondoten uzerine yine mac pudra kullaniyorum.porselen gibi puruzsuz yapiyor. yazin fondoten agir oluyor diye selin cigercinin bb kremini aldim.Kapaticilik olarak cok guzel cilde de cok guzel isilti veriyor.Tek kusuru cok terletiyor.
Mom4775 Babe çok teşekkürler. Yazın bende kullanamam zaten hiçbir şey. İnanılmaz terliyorum devamlı yıkıyorum siliyorum yüzümü😩 pudra çok ağırlaştırmıyor mu hiç kullanmadım o yüzden 😕
nursocum Mom4775 mac Face and body tam tamda istediğiniz gibi 🧚🏻 Ama hiç bir kusur olmaması gerekiyor 🥰
Babe Mom4775 bence pudra agirlastirmiyor.yagli bir cildim var matlastiriyor pudra o yuzden kullaniyorum
Timurunannesi Mom4775 ıkı ayrı fondoten kullanıyorum. Lancome özel günlerde kullanıyorum yüzünde fondoten yok gibi duruyor kapatma özelliği cok iyi. Günlük loreal paris kullanıyorum yıllardır memnunum.Baz olarak da balm kullanıyorum yüzünde ipeksi bir yumuşaklık bırakıyor memnunum .
Kbrbydk Mom4775 bende eski bir Gratis çalisaniyim. Maybelline affinitone eğer kuruysa cildiniz, yağlı veya karma ise fit me tavsiye ederim. Ayrıca loreal true match çok hafif ve guzel kapaticiligi olan bir fondöten. Renk skalası çok geniş.
Kbrbydk Mom4775 bb daha çok renkli nemlendirici gibi birşey sadece renk tonunu eşitler canlı gösterir kapaticiligi azdır.
Mytinyson Fondöten kullanmıyorum ama pure beauty cc kremini tavsiye edebilirim. Çok hafif ve doğal duruyo
Esrkrc MR asam macig finish köpük fondöten kullanıyorum. Kendi ten renginizi alıyor yüzde yok gibi doğal duruyor. Altına baz sürünce kapatıcılığı çok daha iyi olabilir veya 2 kat uygulayınca. Ben çok memnunum kime önerdiysem memnun kaldı 0
EsraVolkan Haticelif evet ama epey pahalanmış artık. Onun yerine bebeye mustela güneş kremi aldım🤷🏼♀️