Hafsa49n Hanımlar doğumdan sonra hemoroid oluştu ve kullandığım kremlere rağmen geçmedi bunun için var mı bi öneriniz sizler doğumdan sonra geçmesi için neler yaptınız
Gizemabc Hafsa49n Bendeki makat çatlağıymış, brn hemoroid sanmıştım. Hrmrn doktora göründüm. Fitil verdi, krem verdi. Çok şükğr geçti. Doktora görünğn onun bunun tavsiyesini beklemeyin. İlerlerse tedavisi çok zor
Atamom16 Hafsa49n zeytinyağı ile çözüm buldum ben 1 ay çektim doğumdan sonra tuvalete gitmek artık ceza gibi geliyordu her gün sabah kahvaltıdan önce 1 yemek kaşığı zeytinyağı içtim ayrıca tuvalete girmeden ve çıktıktan sonra zeytinyağı sürdüm böyle böyle geçti şimdi kabız olacam tekrar başlıcak diye aklım çıkıyor
Hafsa49n Gizemabc iki kere ayrı doktorlara göründüm kremden başka bişey vermediler oda geçirmedi o yüzden bide burda sorayım dedim
Atamom16 Hafsa49n hadi ya biraz zor geçiyor ben 1 ay çektim hala korkuyorum yediklerime dikkat ediyorum kabız yapmasın diye umarım sende kurtulursun birde kantaron yağı diyordu bazı arkadaşlar ama eczaneye bir danış istersen
prenses53d Hafsa49n Hafsa49n Denedim sonuç aldım da başkaları da yaptı ama emziriyorsan zararı olur mu olmaz mı bilemiyorum tam