19052019 1 ay 13 günlük bebeğimin tırnağı ilk doğduğunda yoktu iki gündür fark ettim de tırnağı çıkmış ve batık olmuş her iki ayakta da 😞 kıpkırmızı olmuş eti Allahım içim dayanmadı başına gelen varmı 😞 Pazartesi kontrole götürecem ilaç falan mı veriler naparlar bu durumda 😞😞😞😞
Ipekk 19052019 kıyamam ya😔uzaması lazım düzelmesi için belki antibiyotik krem verirler enfeksiyon kapmasın diye
Berinimmmmm 19052019 bacoderm diye krem var çok iyi geliyor benim kızımın ellerinde olmuştu iki güne iyileşti çok zor ememiyor acıdan iyi gelir umarım geçmiş olsun 🙏
19052019 Ipekk anladım canım ya o kadar içim parçalandı ki ağlamaktan kendimi alamadım nasıl ağrıyordur kim bilir zaten gazlı bebeğim bir de bu eklendi 😞
Ipekk 19052019 haklısınız 😔 krem sürün olmazsa çorapta sıkmasın. Bide parmağının arasına pamuk koyun olmazsa değmesin yani diğerine acımasın çok😓
19052019 Ipekk vazelin sürüyorum kuzum çorabı da normal inşallah tez zaman da geçer çok teşekkür ederim güle güle büyüsün bebişiniz 🙏🏻
Merismeryem 1 aylkken benm bebegmde ayak bas parmagi oldu doktra gtrdm.krem verdi hala tam duzelmis dil tirnak etin icinde gibi
19052019 Merismeryem oy yavrum ya kıyamam kuzucuklar neler geliyor başlarına Allah yardım etsin hepsine 🙏🏻