Eternity Annebebek58 Yumurta, avokado, zeytin peynir, meyve gibi şeyler varken neden cici bebe? :) Şişirir. Sağlıklı şeylere yönelin.
HaticeAyaz Annebebek58 benimde bebeğim 6 aylık ilk başta sağlıklı olsun diye evde kendim yaptım ama normal aldıgımız bebe bisküvisi gibi pürüzsüz ezilmiyo ezilmeyen kısımlarıda sert kalıyo o yüzden oglum tam yiyemedi bende mecbur cici bebe aldım onu severek yiyo sen istersen organik bebe bisküvilerindende alabilirsn :)
Balkizinannesi18 Ben kendiniz yapmanızı öneririm. Ben kızıma 1 yaşına kadar paketli hazır hiç bi ürünü vermedim. Heleki cici bebe içinde çok yoğun şeker oranına sahip. Yaşından önce tuz ve şeker sakıncalı biliyosunuzdur
MotherQueen Yani yiyebilir tabiki ama öyle 8-10 tane vermeyin 1 tane bile yeter. Kendiniz yapsanız daha iyi ama yapamıyorsanız organik olanlar var internetten araştırıp alabilirsiniz (ben marka bilmiyorum ondan dedim)
DilaraYigit1 Cici bebe bence herkesin kolayına geliyor, uğraşmadan bebeği doyurmak doyurmak istiyor çoğu insan . İçinde bulunan katkı maddeleri kimsenin umrunda olmuyor. Bebeğiniz daha çok küçük , bence daha sağlıklı besinler verin
Helenyaz Annebebek58 hipp in organik şekersiz cicibebesini kullanıyorum ben devam sütüyle ya da ıhlamurla yumuşatıp içine yumurta sarısı labne zeytin ezmesi çok güzel yiyor bebişim
AlpAnnesi94 Annebebek58 Bence kendiniz yapın evde daha sağlıklı olur. Çok basit zaten yapması ve sık sık vermeyin çünkü tadı güzel alışıyo bebekler sonra sebze vs yemek istemiyor. Tabii benim fikrim
Newmamaandlove Annebebek58 canım hipp in Elmalı bebek büskivisi var şeker ilavesi yok doğal ben ondan aldım robotta çektim sabah kahvaltısına koyuyorum yada yoğurtla karıştırıyorum tok tutsun diye