mervedmr Kızlar bebeğimin alt dişleri geliyor. Kaşıkla hafif vurduğumda sesi duyuyorum. Artık acısı bitmiş midir? Bir de uzaması yaklaşık ne kadar sürede tamamlanıyor? Şimdiden teşekkürler 😊
Esra12 mervedmr uzaması tam bilmiyorum ama yine 20 gün sürer. Acısı dinmez çünkü uzayınca da acıyormuş
Agzoro mervedmr yanındaki de Bi haftaya kalmadan patladı peşinden birlikte uzadılar hemen hemen. Sonra durdu 1 aydır gelen giden başka diş yok 😊
mervedmr Irmak45 Selinglr vuslat1108 Ne zormuş bu diş mezvusu ya Sürekli ağlıyor bu diş çıkmadan daha iyiydi ☹️
vuslat1108 mervedmr o biraz uzayınca hemen ikincisi patlayacak asıl cümbüş ozaman başlıyor 😂😂yani bizde öyle oldu ilkini tesadüfen gördüm aaa negüzel sıkıntısız çıkacak demekki diye sevinmiştim ama çok geçmeden başladı huysuzluk ateş
vuslat1108 mervedmr erkenmi çıkarıyor erken olunca bir tık daha zor oluyor sanki biz 5 ay 3 günde gördük ilk dışı
Irmak45 mervedmr ben kızımda çok çekmedim dört tane var diğerleri bakalım zormu çıkacak kolaymı calpol verdim genellikle
vuslat1108 Selinglr bizede doktorumuz tedagil önerdi ama o jel deil şase nasıl kullanacağımı bilemedim nasıl kullanıyorsunuz acaba
vuslat1108 mervedmr benim doktorum karanfil ve zeytinyağlı yapılan karışımına önermişti canim onuda deneye bilirsin
Angars mervedmr 5 ay 17 günlükte bir tanesi patladi bi kaç gün iyiydi sonra digeri patladiktam sonra rahatladi şuan galiba yarim 6 ay 12 günlük gulerken falan görünüyor