Bktsnr Bebeğim 9 buçuk aylık hiç diş çıkartmadı birçok kez belirtisi gösterdi ama ortada birsey yok bu durumu yaşayan var mı ??
Nik_mik_yok Bktsnr var biiiz🙋♀️ 2 aydır üst damaklar şiş. Bu gun yarın diye diye 9.5 aylık olmak üzereyiz. Bekliyoruz bakalım ne zaman cikacaj😁
Melikee01 Bktsnr Benım kızım da 9 ay 7 günlük ama dişimiz yok daha. Bence genetik biraz mesela eşim ve ben de 9 aydan sonra cıkarmısız dişlerımızi beklemedeyız bız de😅
Eesay Bktsnr 13. Aya kadar çıkarmaması normal kabul ediliyor. Doktorlar 13. Aydan sonra hala diş yok ise mutlaka muayene öneriyorlar. Daha zamanınız var, kolayca çıkarır inşallah🌸
Balkizinannesi18 Bktsnr benim kızım 12 aylıkken çıkarttı. Arkadaşımın bebeği 14 aylıkken. 18 aya kadar çıkmaysn dişler normal kabul ediliyo endişelenmeyin bence
Berenbegum Endişelenmeyin büyük kızım 14 aylık tı çıkarttığında. küçük kızım da şu an 8 aylık bekliyoruz hala hiç bir belirti yok.
Helenyaz Bktsnr 8 ay 21 günlük kızım hiç diş yok geçen hafta de kontrolünde baktı dr daha hiç haber yok dişten dedi önümüzdeki ay bekleyin bile diyemiyorum dedi. 16 aya kadar zamanı var dedi. Bana sanki dişetleri kızarık ve kabarmış gibi geliyor
susiron Bktsnr. Canım bende endişeliydim şükür 1 yaş 25 günlükken alt dişi baş gösterdi cıkacak sizinde inşaallah .Gelişim problemi olarak değilde genetik yapı olarak değerlendirilmeli
mirayilknurtolga Bktsnr benim ilk dişim 13 aylıkken patlamış.😅 Kızımın 8aylık olduğu gün patlamıştı. 9ay 17 günlük şu an alt 2 dişi var. Biraz genetik biraz süreç. Merak etmeyin belirtiler varsa yakındır 🌸