Hyryygt Merhaba arkadaslar bebegim 6 ay 5 gunluk sagina soluna donuyo fakat yuz ustu dobmuyo ben dondurunce de biraz duruyo kafayi kaldirmak istemiyo kiziyo ceviriyorum ne zaman dondu sizinkiler
Aybk Hyryygt 2, 5 aylıkken basladık biz dönmeye ama daha cok sol ve yüzüstü dönüyoruz birde yüzüstünden yana dönüyor bazen, belli dönmek istemiyordur annesi rahat edemiyordur öyle her bebek her pozisyonu sevmez sonucta
DesorLiviya Hyryygt bebekten bebeğe farklılık gösteriyor bnim oğlum ne zamn donmeyi başladı tam hatırlamiyorum ama oğlumdan bşr aylık buyuk gorumcemin oğlu desteksız oturuyordu bende korkmuştum ama dediğim gibi her bebekte ayni olmuyormuş canm birazbekle donucektir emeklicektir
Nermin_erzk Hyryygt ben 4 ay 23 günlüktü doktara gitmiştim kontrole doktor yüz üstü çevirdi durmadı refleksleri gelişmemiş yüz üstü gün içinde sürekli yüz üstü yatır uyurken sirt üstü sadece dedi ama dediğin gibi benim kide durmuyor tam 5 aylık oldu kızıyor ağlıyor durmak istemiyor
DiclEm Hyryygt benim oglum da 6 ay 17 gunluk bizimki de durmaz hemen doner ama yurutecte yurumeyi cok seviyor galiba emeklemeden yurume taraftari
Gonul_celen Hyryygt 2 aylıkken sağa sola dönüyordu 3,5 aylıkken arttık sırt üstü yüz üstü dönüyor yuvarlanarak bulunduğu noktadan uzaklaşıyor 🤦🏼♀️😬🙈 iyi mi kötümü bilemedim hiç yalnız bırakamıyorum artık