nurelem Bazen çocuğum uykuda iç çekiyor, bağırarak uyanıyor çok ağlıyor bidahada uyumuyor biraz önce aynısı oldu neden oluyor acaba?
Hohomoromu nurelem korkuyor rüya falan görüyordur muhtemelen Felak nas Ayetel Kürsi bildiğiniz duaları okuyun bebeğinize
Mom980 nurelem son zamanlarda bizim de aynı durum söz konusu. Ne yapsam da sakinleşmiyor şaşırdım kaldım
busra_02 nurelem rüyada korkutuyorlardır annesi ben hemen sarılıyorum burdayım annecim diyorum varlığımı hissettirmeye çalışıyorum ama uyanmadıgı zaman oluyor ozaman kaldırıyorum daha fazla korkmasın diye
tubaden nurelem bizdede oluyor bende hemen YouTube dan uykuda korkan bebeğe şifalı dualar var onu açıyorum sarılıyorum seviyorum yanındayım kızım korkma seni korurum diyorum
nurelem Mom980 aynı bizde canım son zamanlar sıklaştı sanki sakinlrşmiyor çığlık çığlığa kalıyor bazen
busra_02 nurelem biliyorum canım bende şaşıp kalıyordum bişeyi var zannediyordum kayınvalidem derdi ki rüyasında onlara anneni babanı alıcaz derlermiş o yüzden ağlarmış arada susmadıgı zaman eşime sen seslen bide derdim kendine gelirdi ☺️
Mom980 nurelem Bir şeyden değil insan zan altında kalıyor çocuk dayak yemiş gibi çığlık çığlığa ağladı. Susmuyordu ne versem de ne yapsam da yarım saat ağlayınca onlarda kapıyı çaldı haliyle😒 hala devam etti ama . gece saat 5.30 komşunun evindeydik 😂 orda çocuklar uyandı anca öyle sustu 🙄
Mom980 nurelem Bir şey demedim onlar kapıyı çaldı zaten şoktaydık eşimle biz ağlamıştı baya bir süre , onlar gelince dua felan okudular sakinleştirmeye çalıştılar ama yok nafile sonra bende ağlamaya başladım 🙄
nurelem Mom980 Ay bizde aynıyız resmen. Sustıramıyorum özellikle 2-3 gündür çok ağlıyor ,bir de ses cabuk gidiyor yan daireye acaba ne düşünüyorlar diye düşünüyorum sürekli sanki çocuğa bakmıyormuss gibi oluyor neden bu kadar aglıyorlar acaba
Purely Mom980 şimdi gördüm 23 aylık demissin çocuk gün içinde korkuyorsa gece onları görüp korkuyordur el kadar sabiyi allah izin vermedikçe iorkutmaz hiç bisey yazık küçükler dünyalarda küçücük elinden rüyada biberon düşse gene ağlarlar takılmayın fazla yaptiginiz gibi destek olmaya devam edin