121015 Bebeğim 2 ay 23 günlük elleri sürekli yumruk şeklin de bazen kendi acıyor ellerini hatta ellerini emiyor açık bir şekil de ama bu kadar yumruk yapması iyi birsey değilmiş internette okudum daha önce hiç aklıma gelmemişti sizce normal mi
Mom980 121015 Panikatak mı var sende? 😂 bende var da hiç olmayacak şeyleri araştırırım 😂 nerden aklına geldi bu? Benimkide ilk aylar hep yumruk şeklindeydi eli
Esmece 121015 Bir yerde resimli okumuştum elleri yumruk ise karnı açmış elleri açık ise tok manasını taşıyormuş resmi var ama atmayı bilmiyorum🌹
121015 Mom980 tesadüfen okudum baktım benimkide yapıyor . Ay bence var bende panik atak bu çocuk büyüsün ben delirmeden başka birsey istemiyorum😅
121015 Efy benim de hiç gelmedi ama iyi birsey değilmiş beyin gelişimi açısından ay herseyi bilmek ne kadar kötü birsey telefon kullanmak istemiyorum artık 😅
Mom980 121015 😂😂 bende bazen kendime aynı şeyi söylüyorum biliyor musun :) ama aşmamız gerekiyor böyle şeyleri. Benimki 2 yaşına girecek az kaldı. O evhamlı hallerim biraz daha son buldu. Darısı sana inşallah 🙏🏻💜
Efy 121015 internete baş ağrısı sebepleri yazsanız sonu kansere kadar gidiyor bazen çok araştırmakta iyi değil gerçekten 😌
gh34_58 Googlea basim agriyo yazsan ne hastaliklar cikartir sana sayfa sayfa internet arastirmasini hic sevmem doktoruma yada anneme danisirim yada burdan kizlara sorarim tecrübe sonucta