mom0989 Kaç gündür uykusu var ama uyumuyor 12 den önce uyuyan kızım hala şuan ayakta ağlama huysuzluk oyun hepsi birarada. Niye böyle oldu bilmiyorum atak haftasında en zorlu dönemden de geçtik. Şuan saçlarımı tarıyor ve oynuyor 17 aylığız 😭🙄
Buglemefsaamoms mom0989 bizde 10 aylığız bende 1 saattir sallıyorum bu saat olmuş cin gibi hala🤦🏻♀️🤦🏻♀️
tosbikyanak-ela- mom0989 yalnız değilsin kardeşim TRT müziği açmış kumandadan rast gele eller havada oynuyor şu anda 13.5 aylığız bizde 😀
mom0989 Buglemefsaamoms hani enerjisini atmıyor desem babası bugün parka da götürdü eve geldi banyo yaptırdım öğlen uykusunu da uyudu. Karnı tok anlamadım ben de 😭
mom0989 Buglemefsaamoms amiinn yani sabır çekiyorum sakin kalmaya çalışıyorum normal de hiç böyle değildi çünkü
Buglemefsaamoms mom0989 diş gerçekten çok zormuş bende 1 haftadır öldüm üst dişler çıkıyor aşırı huysuz ve çığlık atarak uyanıyor sürekli sallıyorum pert oldum artık🤯🤯
mom0989 Buglemefsaamoms biz ilk 7 dişi sorunsuz çıkarmıştık aslında anlamadık diyebilirim ama her bebek farklı işte canım. Allahım bir çırpıda çıkarmayı nasip etsin ❤️🙏🏻
mom0989 tosbikyanak-ela- geçiyor hepsi canım biz sadece daha sakin ve daha sabırlı olmalıyız bazen sinirler laçkalaşıyor ama eşim bana diyor sakin ol hayatım senden etkilenmesin. Ben de odadan çıkıyorum gerçi yine peşimden geliyor 😀😀
tosbikyanak-ela- mom0989 ya banyo bile yapamıyorum artık rahat rahat kapıda ağlıyor eşimde susturamıyor yeter bu kadar yıkandığın çık artık diyor 🤣🤣 o an oracıkta gırtlağını sıkasım geliyor kocacığımı🙄
mom0989 sirdaass doğduğu günden beri ilk kucağıma aldığım günden beri gece 11 de uyur sabah 11 de uyanır 17 aydır rutin böyledi diş zamanı hariç onda geceleri hafif ağlar yanıma alırdım. Desteksiz uyuyor
mom0989 tosbikyanak-ela- benim eşim de çok sakin çocuk ağlıyor birşey yok babacım diyor oturduğu yerden 😂😂
mom0989 tosbikyanak-ela- çok ilgili bAba hakkını yiyemem sabah biz uyanmadan ev toplanmış makina boşaltılmış kAhvaltı hazırlanmıştı hatta eşim diyor ben pazar günleri daha çok çalışıyorum 😂😂 ama kızım şu son 1 aydır çok düştü bana. Bu durumda bunaltıyor beni 😭😂