Cydertugrul Oğlum 2 yaşında ve küçük oyuncakları sürekli eşya altına atıyor tv ünitesinin altına koltukların altına 😞 sizin bebeler de böyle yapıyor mu acaba nasıl çözebilirim bu durumu 🤷🏻♀️
baloglus Cydertugrul Aynı minikten bizde de var. Elimde sopayla bütün oyuncak çıkarmaktan helak oluyorum 🤣
ealimother Cydertugrul ah ah 17 aylık hergğn koltuk altı tv ünitesi altı bıktım allahtan koltuğun tahtası kırıldı bir kaç aya değiştiricez yere sıfır alıcam sırf bu yüzden yaa sabırsızlıkla bekliyorum o günü 😂😂
Cydertugrul baloglus ayağıyla koltuğun oraya getirip eliyle altına atıyor anlamıyorum 🤷🏻♀️ Bütün gün oyuncak topluyorum bende artık oturma odasına oyuncak getirmiyorum yoruyor sadece büyük oyuncakları var
baloglus Cydertugrul İşin kötüsü bizim bütün oyuncaklarımız oturma odasında duruyor. Hiç girmeyecek kıyıya köşeye bile aynen eliyle ite ite atıyor oyuncakları. Küçük yaramazlar🥰
Efy Kızımda yapıyor onu galiba sakladığını düşünüyor sonrasında çıkarınca mutlu oluyor çünkü oyun haline getirmiş olabilirler
Cydertugrul Efy sıkılmıştır deyip kaldırıyorum birkaç gün oyuncaklarını sonra çıkarınca yine aynı 🤷🏻♀️ Bilemedim attığı yerde kalıyor sonra
ealimother Cydertugrul hiç sorma evlenmeden alırken işte altının temizliği oyu buyu falan ama hem bebenin oyuncakları hem ayaklı yüksek olanların sağlamlığını görmüş olduk nisana kredi bitmesini bekliyoruz banka son ödemeyi çektiği gibi gidecem 😂😂😂