aylatrn90 Kızlar bana yardımcı olun 2 gün önce göğsüm çok kötü şişti damarlarım patlayacak gibi oldu sıcak su ile ovaladım sıcak havlu koydum su kaynatıp buharına eğildim zar zor elimle sağdım biraz indi oğlum da emdi süt bezesi gitti ancak ağrısı geçmiyor ne yapmam gerek başına felan var mı yardımcı olun şu gariban anaya 😔
DesorLiviya aylatrn90 bi bilgim yok kuzum geçmiş olsun postun yukarıda kalsın bilgisi olan anneler yardmçi olurlar
MirAlimm aylatrn90 bende oldum dondurulmuş lahana bırak bol bol sağ emzir kanal açılsın çok zor Allah şifa versin inşaAllah
aylatrn90 DesorLiviya MirAlimm Sbtgjyrtetuu kızlar teşekkür ederim hepinize tavsiyelerinizi deniycem 🥰
Berilmeva aylatrn90 ben öyle cok oldum ama bir dedasında kirk derece ateş ile hastaneye kaldırdılar üzerine yatıyorsundur belkide sürekli emsin hemen geçmeyebılıyor ben serum iğne ilaç kullanmsdm
Nilly Ateşlenirsin sıtmalanırsın bacım dikkat et. Duşta masaj yap. Çocuk sütü bitiremiyosa pompayla boşalt. Lahana yaprağını komple sar göğsüne. Rahatlatır. Bi de bebeği ters emziriyolarmış tıkanan kanalı açmak için.
aylatrn90 Kızlar dünden beri hastanedeyim sıtma tuttu göğsüm ateş gibi çok acıyor emerken iğne verdiler iki gündür ateşim38.8 düşmüyor sürekli duş alıyorum ovalayıp elimle sağıyorum ama nafile inşallah bu iğneler iyi gelir
aylatrn90 Kızlar bu göğsümden sağdıkça sarı iltihap gibi birşey geliyor bu neden oluyor mastitten mi birde çocuğu emzirmeli miyim şu durumda