gltendemi_5 canım o dönemde uyku düzeni kursanda 4.ay ataginuzun 35 günlük bi atak ayi ve duzenleri bozuluyor.. Ama yinede ben o dönemde yaptığımı sana anlatayim belki işine yarar çünkü benim oglum. O doneme kadar yatmiyordu..
Öncelikle beyaz gürültüyü kesfettim ve en iyi kurtaricim oldu uykuya hemen dalmasinda ben oglumu kolik olduğu icin sallayarak uyutuyordum canım gune saat 7 gibi basliyorsak kalkıp altini temizleyip karnini doyuruyordum pek fazla aktivite yapamadiginiz için oyle oyalaniyordu 1 saat kadar yada en fazla 1 bucuk sonra sallayip yatiriyordum yarim saat kadar yatiyordu az ama baslangicta benim icin mukkemmel bir sonuçtu sonra yine kalkiyordu doyur altini temizle vakit gecir ayni saat aralaginda yine yatir o donem yanilmiyorsam 4 gunduz uykusu yapmalari lazimdi ve gündüz dinlendigi icin gecede 8 gibi daliyordu gece uykusuna o oyle gece yarilari uykularo birden 8 lere 9 lara hatta bazen 7 lere inmişti.. Sonra gerileme yasadik suan 6 aylik olcak ayni duzen istikrarli devam ediyorum kendisi saati geldi mi sinyali veriyor yüzünü cimdiriyor kulaklarini çekiyor gece en gec 9 yatar cok uyanıyor ama oda duzelir insAllah bu ay🤲🏻 bi hafta boyinca ayni saatte ayni duzeni sagla unutma bebekler duzeni sever