Umutcugunannesi Bebegim 3bucuk aylık.emerken ve uyurken cok terliyor.oyle cok sarıp sarmalamiyorum da neden terliyor yine de?
EsmaBt Umutcugunannesi öylr başladıysa oyle gider canım benimde o zamanlar başladı terlemeye 13 aylık ve hala terlemesi bitmez yaz kış kafadan enseden terler. bi yatsın yastık su içinde kalır yattığı yer de.
Ogullarinaasikanne Umutcugunannesi benim oğlumda oyle ilk zamanlar acaba d vitaminimi eksik dedim ama vitaminleride güzel geldi. Normal demekki
Umutcugunannesi EsmaBt ya aynen öyle ensesi başı yattığı yer islak oluo yapilarindan mi yani o zaman anlamadm ki.hani bizden mi gecio genetik falan heraldr
Aslankurt EsmaBt ay benim de bunyuzden doktora gitmeyi düşündüm geçen sördum bana çocuk bu terler dedi güldü sinir oldum . Uyurken özellikle yatağı su gibi oluyor ve korkuyorum artık :((
Umutcugunannesi Aslankurt yani insan düşünuyo bi niye terlio diye.bundan 1 ay önce terlemiodu çünkü yeni olmaya başladı.sureklide kiyafet degistirilmioki hem
Umutcugunannesi Aslankurt ya cok merak edyrm yani hastalik bisey olmasnda baska kimlerde oluyo diye bi sormak istedim
Aslankurt Umutcugunannesi insallah hastalık falan değildir Allah korusun . Ama 9 aydır böyle kalın da giyinmiyor hareket etse terliyor bazen de . D vitamini kullanıyorum ama hiç baktırmadım tahlilde bende böyle devam ederse tekrar gidicem doktora