BuseKeremBuglem 4 buçuk aylık bebek kaşık malasından en fazla ne kadar yiyebilir kaç kaşık ? Ve kilo aldıran kaşık mamaları hangisi acaba ? 😌
peksokomelli BuseKeremBuglem kaşık mamasının ölçüleri yazıyor zaten üstünde. Ben 2 günde bir yulaflı veriyordum kaka sorununu çözüyordu. Kilo alması için pirinç unu verilebilir ama, ben olsam vermezdim.
Bournemount Ben oğluma vermişdim, kabız yaptı 6 aylık olduk hala kabızlık sorunumuz var.yinede siz bilirsiniz biz hipp markasını bir kaç kez kullanmıştık sadede
BuseKeremBuglem Bournemount kabız olmaması için biraz sulandırmak gerekiyormuş kaşık mamalarını yani biraz sıvı olması lazımmış
Bournemount BuseKeremBuglem doktorumuza danışmıştım onun yerine normal mamayı kaşıkla verin daha iyi olacaktır demişti
BuseKeremBuglem Smyyetre evet veriliyor 4 ay ve üzeri yazar kaşık mamalarının üzerinde hiç denk gelmediniz mi ?
RuzgarMommys Kabızlık sorunu çocuğun o mamayı sindirememesinden dolayi olur (bağırsakları hazır değil ) vermeyi kesmelisiniz daha büyüdükten sonra verin hiç olmazsa.