Sefaserpil Oğlum 23 aylık balık asla sevmez yemiyor yani yediremiyorum balık yağı kullanmak önemli mi acaba alıp almamak arasında kaldım
Emirim21 Sefaserpil kesinlikle önemli beyin gelişimi ve kemiklerinin güçlenmesi için önemli benim oğlumda 13 aylık Dr. Tavsiye etti kullanıyoruz..
Emirim21 Deren_Hatun yok sinirlenmedim ki 😁 merak ettim bende ama sonradan aklıma geldi benimde 21 numara yüzünden sorduğunu 😇
Yelizdemir Emirim21 o ünlem neyin nesiydi bende onu anlamadım 21 plaka kodu o yüzden sordum birde postlarınızda cocuğunuzun kontrole götürdünüzü yazmışsınız eğer doktorunuz dan memnunsanız ismini soracaktım
Emirim21 Yelizdemir canım şaşırdığım için koydum 😊 yani yadırgama falan yok yanlış anlama sakın 21 numara oğlumun doğum tarihi üye olurken aklıma böyle geldi o yüzen 👍🏻😇
Yelizdemir Mom980 özel devlet hic fark etmez yeter ki ilgili olsun bide gerçekten bilgili olsun kızım 1 yaşında daha henüz adam akıllı Bi cocuk doktoruna denk gelemedik ne özellerde ne devlette 🙄
Emirim21 minikbaykus yeni kullanmaya başladık canım gün aşırı veriyorum bakalım ilerleyen günlerde daha belli olur. Kullanmak istersen güzel bir ürün bende araştırdım baya piyasada ki en iyi balık yağı möller’smiş ödüllü hemde tabi doktorunuza danışın yine sizde 😇