FHKK Kızlar bu ara reklamlarda görüyorum bebeğine kullanan var mı ? Oğlum 19 aylık çok sık kalkıyor kullanıp memnun olan varsa kullanmak isterim 🌠🌌🌛
_tospikannesi FHKK kullandım uyumasına yardımcı oluyor verdıkten biraz sonra ıyku sinyalleri geliyor ama yine cok kez kalkıyor bize cok işe yaramadı 😔
Mu-Mi FHKK 26 aylik yarım saatte 1 saatte uyanıyor bende düşünüyorum sonra korkuyorum bisey olur diye umarım bilgisi olan biri cikar
eslemsiii Burcu7575 O iyi olan 1 haftada uyku eğitimi yapabilir mi sizce ? Yani nasıl oluyor veriyorsun ne kadar sonra uyumak istiyor günde kaç kere veriliyor ?
NesLisa Merhaba kızım 17 aylık geceleri defalarca uyanıyor bende burda gördüm büyük bi hevesle aldım sonuç hüsran hiçbir işe yaramadı. Ama her bebek faklı belki sizlerde işe yarayabilir
Mu-Mi lalelikiz yok canım doğdu doğalı uykuyu sevmiyo uyutmasam uyuyicagi yok her uykuda savaş cikiyo evde
lalelikiz Mu-Mi bizimde oyle. Gunduz uykusu iyi ana dogdugundan beri netedeyse saat basi uyanir ilk defa bizim gibi birini gordum ben sok :)
Kuzum2122 Benim bebeğimde iki aylık bende aldım iki gün kullandım hiç bir işe yaramadı bıraktım ve malesef doğduğu günden gece zerre uykumuz yok sabah en erken 7 de uyuyoruz