dmrbs Merakliannemmm bi çok telefon markası kulladım ı phone dan başkası yalan özellikle Apple malına sahip çıkıyor ilk aldığımda telefonumu siniriden yere attım baya sert ama kırıldı ı phone aradm baya konuştk yeni aldığım için benden kaynaklı sorun ama yinede yenisini yolladılar . Sırf müşteri memnunşyeti adına . 1 haftada geldi telefon o 1 hafta eski samsung telimi kullandım kafayı yedim nası kullanmışım bunu diye resmen attan inmek . I phonedan başka kullanamam 6 yıldır elimde hiç bişeu olmadı samsung aşırı bozuluyor kasıyor yere küçücük düşse zaten pert ve m.h ler umursamıyor . Çok yere düşürdüm sonrasında bende ama bişeydw olmadı ilk yere attığımda çok sert fırlatmıştım iç ekran kart kırılmıştı o yüzden tamir olmuyordu. Kesinlikle ı phone öneririm bozulsa yine alacağım ı phone olur. Birde evet fiyatlar çok yüksek ama illa son model almak yerine daha önceden çıkan modelleri tercih edebilirsiniz daha düşük oluyor fiyatları ve hepsiburada da yenilenmiş adıyla satılan ı phonelar var bi bakın baya uyguna geliyor z (teşhir ürün)
Merakliannemmm dmrbs ya uzun yorumunuz için teşekkür ederim 🤗bende 6s.plus kullanmıştım ondan bile memnundum kırıldı sonra.. Mate 20 lite aldım başta fotoğraf çok iyi çekiyordu şimdi çocuklar kaç saniye hareketsiz kalması gerekiyor yoksa bulanık en nefret ettiğim şey. Bi süre sonra böyle kötüleşmesi. Yenilenmiş yazısını görmüştüm ama bilmiyordm Bi sıkıntı çıkmıyor değil mi yani öyle olanlarda
Sevimliannee Merakliannemmm iphone xr kullanıyorum. Kac kere düştü hiçbirsey olmadı cok memnunum. Ama fiyatlar düşmez sanırım.
Gulella120 Merakliannemmm Yanlış anlamayında hızı ne yapacaksınız iş kadını mıyız telefondan çizim mi yapıyoruz maillere mi yetişiyoruz şirket mi yönetiyoruz.. Sosyal medyadan başka yapılan ne. Kaldı ki artık eskisi gibi kasmıyor hiç bir telefon bence gereği yok hava civa sadece emin olun
Merakliannemmm Gulella120 ya fotoğrafı çekmek için çok uğraşıyorum ablamda iphone 8 plus var netliği görseniz cam gibi. Ben en çok fotoğraf için kullanıyorum
dmrbs Merakliannemmm mate 20 lite huwai dimi hiç bilemiyorum onları . Lg, samsung, nokia , htc, sony . Kullandım htc en leşi diyebilirim ama al birini vur ötekine 😀 ı phone aşığıyım hakediyor parasını
dmrbs Merakliannemmm sorun çıkmıyor diye biliyorum yani zaten garantili oluyor ama mesela normalde 2 yıl ama onlar 1 yıl ya da 6 ay kenarında yazıyor . Ama öyle Alıp kullanan varsa tAbi sorun çıkuyor mu diye daha net cevaplar. Ben bi sorun çıkacağını düşünmüyorum teşhir ürün çizilmişse bi yeri vs yenileyip satışa sunuyorlar zaten ne kadar kullanıılmış olsun ki pil ömrü herşeyi %100 dür
zeynepzeze İphone 8 kullanıyorum alacaksam olsam yine yeni modellerinden birini alırdım. Tek sıkıntısı fotoğrafları atmak zahmetli..
Bgmbgmbgm Gulella120 sandiskin bi tane usbsi var. Direk iphone uyumlu telefona takıyorsunuz. Ben onun içine yedekliyorum fotoları, tavsiye ederim.
Deletedmom62626 Merakliannemmm iPhone duymak istemiyorum hayatımda kullandığım en kotu TL du şarj konusu baya sıkıntılı birde kaçak çıktı 2 yıl mahkemede uğraştım ondan sonra tövbe ettim oppo kullanıyorum çok memnunum asla iPhone kullanmam diyenlerdenim şarj konusunda oppo mükemmel kamerası da çok güzel kullanım açısından da mükemmel önceden sikiliuordum TL degistirmek istiyordum yılda 1 degistiriuordum şimdi vazgeçemiyorum oppo dan
Bgmbgmbgm Merakliannemmm yani fiyatların düşceğini sanmıyorum.. düşse de ne kadar düşebilir ki? Çok fazla oynamaz. 11 pro max kullanıyorum, çok memnunum.. ama abartı fiyatlar olduğu kesin..
Deletedmom62626 Merakliannemmm A9 2020 şimdi tabi yenileri cikti ama ben çok seviyorum TL numu eşim değiştirelim diyor istemiyorum yılda bir değiştirince eşimde şaşırıyor artık 😂